Snabblån till företag

Vad är ett snabblån till företag?

Är snabblån negativt för småföretag? När man hör snabblån är det många som tänker på SMS-lån till privatpersoner. Vi jobbar bara mot Svenska småföretag. Vi tycker själva inte att vi jobbar särskilt snabbt. Vi gör ju bara det vi ska, utan att lägga ärendet på hyllan och gå hem för helgen. Vi tycker att alla andra som inte tar tag i en låneansökan direkt borde kallas för långsam-lån.

Hos oss får du normalt svar på din ansökan inom en timme (under kontorstid). Vi betalar ut pengarna samma dag, även om det ibland p.g.a. bankernas ledtid kan dröja tills nästa bankdag innan du har pengarna på kontot. Är det snabbt? Ja, det beror på vad du jämför med…

Är snabblån farligt?

Det viktigaste är att du som låntagare har tänkt igenom varför du behöver ett lån och hur lånet ska betalas tillbaka. Vi tycker inte att våra lån är farligare än vanliga banklån, snarare tvärt om!

  • Vi har inga dolda kostnader. Bankernas lån kanske ser billiga ut, men sen när räkningen kommer har de ofta lagt på massa olika kostnader som man inte räknat med.
  • Vi har ingen bindningstid. Om du är inte längre behöver lånet eller inte skulle vara nöjd med oss betalar du bara tillbaka det som är kvar på lånet. Du betalar bara för de månader du haft lånet.
  • Vi har fasta kostnader. Våra avgifter är desamma varje månad. Du vet exakt vad det kommer kosta. Ingen ränta som går upp och ner och inga överraskningar.

Är ett snabblån till företag dyrt?

Vi har fasta priser och inga dolda avgifter. Vi talar om exakt hur mycket lånet kostar. Och vi binder aldrig upp dig som kund. Det är upp till dig att avgöra om det är billigt eller dyrt.

Det är inte bara räntan på företagslån som är en kostnad. Se upp med företag som har dolda avgifter eller binder upp dig som företagare att betala avgifter på lånet fastän du kan och vill betala tillbaka det som är kvar. Ring oss för att få veta mer!

Hur kan jag få ett snabblån till företaget?

Det är enkelt och smidigt att ansöka om ett lån hos oss. Allt du behöver göra är att fylla i det belopp du önskar låna, företagets organisationsnummer och dina kontaktdetaljer. Vi lovar att återkomma med ett snabbt besked.

Det är gratis att ansöka om våra lån, och naturligtvis inte bindande. Du får en offert med e-post och kan i lugn och ro själv välja om du vill gå vidare.