Företagskort till aktiebolag

Få 1 % cashback
Betala alla dina fakturor med ett kort
Kortet är kostnadsfritt
Skaffa kortet!

Vad kan man använda kortet till?

Gör dina företagsinköp enklare med Qred VISA. Kreditkortet går att använda överallt. Oavsett om du använder det till inköp eller för att betala dina fakturor har du alltid pengarna du behöver. Och det bästa? Allt hamnar på en och samma faktura som kommer en gång i månaden.

Beställ ditt Qred VISA här!

Vi älskar att jobba med småföretag, vi vill se till att ni får de medel som krävs för att växa! Företagskort till aktiebolag är en av våra specialiteter och det är ett bra verktyg som kan förenkla din resa.

Aktiebolag leder vägen

Aktiebolag är en av de mest populära bolagsformerna står för 37% av Sveriges företag. Trots detta har det alltid traditionellt sett varit svårt för mindre aktiebolag att få tag i kreditkort - något vi på Qred har förändrat. 

En hand hållandes i en mobil med en app öppen som visar Amazons aktie

Vad kan jag använda ett företagskort för aktiebolag till?

Ett företagskort kan du använda till alla dina inköp - oavsett om de sker på en bensinmack, lokala matafären eller online. Det förenklar allt det administrativa, ger dig en bättre överblick på din ekonomi och kan tillåta dig göra större inköp.
Eftersom aktiebolag i princip kan verka inom vilken bransch som helst, är det svårt att ge tips som gäller för alla. Vi vill trots det ge exempel på några användningsområden!

 • Marknadsföring på Google, Facebook, Tiktok etc. 
 • Inköp av material & utrustning
 • Programvara
 • Elräkningar
 • Nya maskiner
 • Fordon
 • Hyra
 • Kaffe

Varför ska jag använda Qreds företagskort för aktiebolag?

Vårt kreditkort tillåter dig att spara tid och energi. Din översikt blir tydligare för dina utgifter och det kommer med många förmåner och fördelar. 

 • Samla köp: vårt företagskort samlar alla dina inköp på en faktura.
 • Multicard: vill använda fler kort för dina partners eller anställda är det inga problem, alla inköp samlas fortfarande på samma faktura.  
 • Cashback: med cashback sparar du när du spenderar, du får tillbaka 1% på alla köp.
 • Räntefri period: Qreds kreditkort har 45 helt räntefria dagar.
 • Kreditgräns: vi gör en personlig kreditbedömning för var och en av våra kunder (utan UC).
 • Inga avgifter: det tillkommer inga tråkiga årsavgifter, användaravgifter eller valutapåslag.
 • Bankgiro: företagskortet fungerar med alla svenska bankgiron. 

Enligt feedbacken vi får tror vissa att det ligger något lurt bakom kortet. Det stämmer inte, på Qred är ett av våra kärnvärden transparen och vi håller helt enkelt inte på med sånt. Faktum är att trots utan massa extra kostnadstillägg är kreditkortet en produkt som fungerar bra för oss, samtidigt som det rimligt för våra kunder. Det är en win-win för båda!

  

Hur betalar jag med kreditkortet? 

Du kan använda det precis som du gör med ditt vanliga bankkort, i en fysisk kortterminal eller koppla det till betalningar på nätet. Vår app gör det även enkelt att betala fakturor och räkningar med 5 enkla steg. 

 1. Logga in i appen: logga in tryggt, snabbt och säkert med Mobilt BankID.
 2. Tryck på betala.
 3. Fyll i mottagarens detaljer: bankgironummer, OCR-nummer eller meddelande, beloppet och förfallodatum.
 4. Kontrollera & signera: kontrollera att allt stämmer, signera sedan med BankID.
 5. Klart! Betalningen tar bara 1-2 bankdagar.

Hur får man ett företagskort till aktiebolag?

Ansökan gör du smidigt högst på sidan. Den tar 1 minut, är gratis, inte bindande och när allt är klart får du kortet inom några dagar.

Är det något jag inte kan använda företagskortet till?

Kortet tillåter dig inte att ta ut kontanter och det går inte göra betalningar till företag som inte har svenskt Bankgiro.

 

Passar ett företagslån bättre för dig?

Ibland kan ett företag vara i behov av likviditet för att investera, exempelvis i marknadsföring, material eller kanske nya maskiner. Ett företagslån är ett hjälpmedel som kan ge stöd för alla olika sorters investeringar. Är du intresserad av att ta ett företagslån kan du göra en ansökan här. Denna ansökan är också gratis, inte bindande och tar bara 1 minut. 

Glöm dock inte att du kan kombinera både vårt kreditkort och företagslån. Kortet har som tidigare nämnt inga fasta avgifter och du får en bra översikt på både lånet och dina utgifter på ett och samma ställe, via inloggning på MyQred eller i vår app.  

Om Qred

Vår historia

Qred Bank grundades år 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag, enligt Financial Times. Qred har levererat lönsam tillväxt från start och är marknadsledare i Norden med Sveriges nöjdaste kunder, enligt Trustpilot.

Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Belgien, Norge, Tyskland och Brasilien har Qred gett ut hundratusentals lån till småföretag. Ett helt automatiserat och egenutvecklat system för kreditvärdering gör det möjligt för Qred att snabbt och konkurrenskraftigt förse företagsägare med det stöd de behöver för att växa.

Man som håller i ett stort Qred VISA företagskort

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)