Hur fungerar utökning av lån?

Vi på Qred älskar att hjälpa småföretagare och vi vill göra allt vi kan för att få er resa så smidig och enkel som möjligt för dig och ditt företag.

Titt som tätt kommer det frågor från våra kunder kring utökning av företagslån. För att göra det så smidigt som möjligt för er har vi svarat på våra 5 vanligaste frågor kring detta! 

5 vanligaste frågorna

Jag vill utöka mitt lån - hur gör jag?

Det är enkelt! Det är bara att ringa, maila eller gå in via MyQred (visat på bilden nedan) och fylla i önskat lånebelopp samt lånets syfte så försöker vi hitta en så bra lösning som möjligt. 

Enkel utökning av ditt lån via MyQred


Att ansöka om utökat lånebelopp är kostnadsfritt, inte bindande och du får besked samma dag (undantag på helger). Du får svar via mail och SMS och det ser ut precis som första gången du tog ett lån från oss!

Måste man vänta tills hela lånet är återbetalt för att ansöka om att utöka lånet? 

Nej, du måste inte vänta tills hela lånet är återbetalt. Ansöker du om utökning när du redan har ett lån gör vi en individuell bedömning på dig och ser om det finns möjlighet att öka, samt hur mycket du kan öka. 

Vad kan jag som kund göra för att få ett utökat låneutrymme? 

Vi vill bygga bra relationer med våra kunder som grundas i tillit och för att komma till ett högre belopp finns det två saker du kan göra. Betalar du tillbaka i tid ökar du chansen att få möjlighet att utöka, samt om du lägger till en person på lånet. 

Får jag två lån att hålla reda på om jag får ett utökat lån? 

Nej, det belopp som finns kvar att amortera på ditt nuvarande lån och det utbetalda beloppet på det nya lånet läggs ihop i samma lån. Du får en faktura och det blir lätt att hålla reda på! 

Kan jag ändra återbetalningstid? 

Vi gör vad vi kan för att alltid anpassa oss efter kundens behov och vi gör en individuell bedömning för varje ansökan. Hör av dig och berätta vad du vill ha för upplägg så undersöker vi saken för att göra det så bra som möjligt! 

Det var alla 5, tack för det Johan!

Vi hoppas det underlättade, har du ytterligare frågor är det bara kontakta oss på telefon, mail eller via vår chat på hemsidan.

Tips på användningsområden 

Vi ser inga problem med att ändra anledning för att utöka ditt lån, vi förstår att ditt företags behov ändras med tiden. En utökning av ditt företagslån kan användas till marknadsföring, inköp av maskiner eller material och andra investeringar. 

Ansök om företagslån

Dela inlägget