Driva Eget Podden intervjuar medgrundaren och CEO Emil Sunvisson

10/1/2018
2
minuter
2
minuter

I avsnitt 33 av podcasten som tidningen Driva Eget producerar i samarbete med Björn Lundén Information får vi lyssna till Qreds medgrundare och CEO Emil Sunvisson. I ett 31 minuter långt avsnitt får vi ta del av Emils bakgrund inom telekom- och spelmarknaden och hur det egentligen gick till när han startade sitt första företag vid 10 års ålder. Men även tips och inspiration till dig som är företagare. Trevlig lyssning!

33. Serieentreprenören Emil Sunvisson och hans företag Qred vill hjälpa små företag att växa

Tidningen Driva Eget

Driva Eget är en oberoende tidning och sajt för småföretagare. Tidskriften kommer ut 8 gånger varje år och sajten uppdateras löpande med nyheter, guider, tips, intervjuer och mycket mer. Driva Eget arrangerar även en del evenemang. De riktar sig först och främst till de företagare som har 1-10 anställda men fungerar även som inspiration och kunskapsbank för de som funderar på att starta företaget eller driva eget vid sidan av sin vanliga anställning.

Björn Lundén Information

Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som förenklar ditt företagande. Företaget grundades 1987 och har sitt säte i Hudiksvall. De erbjuder moderna lösningar för redovisning och säljer utbildningsprogram för alla som t ex ska starta eller driver aktiebolag, enskild firma, osv eller tidredovisningsprogram för de som fakturerar baserat på arbetad tid. De säljer även böcker inom företagande. Lär dig allt om bolagsformer, bokslut, juridik, marknadsföring och mycket mer i deras böcker.

Emil Sunvisson

Förutom att han är CEO och en av grundarna till Qred har han bl a varit CEO på Cherry Spelföretagen och Director på Betsson. Innan det så var han inom telekom på den tiden som Televerket hade sitt monopol i Sverige. Man kan minst sagt säga att Emil gillar att utmana marknaders mono- eller oligopol. Först telekom där Televerket var jätten, senare spelmarknaden där Svenska spel var störst och nu utmanar han storbankernas oligopol med Qred. Du kan läsa mer om hur det gick till när Qred grundades och vilka som arbetar här på sidan om Qred Företagslån.

Vi tackar gänget på Driva Eget Podden för en trevlig pratstund och hoppas att Emils tips och råd kan inspirera dig - både i livet och ditt företagande.

Klicka på bilden för att komma till avsnittet. Trevlig lyssning!

/Teamet på Qred Företagslån

Dela inlägget