My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Välkomstavsnitt för vår Qredcast!

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
5/6/2020

Qred lanserar en podcast - Qredcast!

Den ska handla om allt som rör företagande och vi bjuder in spännande gäster inom olika expertområden som kan guida dig rätt.

Det känns otroligt roligt att få testa ett nytt media. Vi har planerat den här satsningen under nästan 1,5 års tid och ville verkligen göra det rätt från början.

- Christian Billing, Content and Social Media Manager på Qred.

Det var inte helt självklart att det skulle bli en podcast. Man måste ju känna att det finns någonting att säga, för att någon ska känna att det är värt att lyssna. Idag slåss man om människors uppmärksamhet tillsammans med både underhållande och utbildande podcasts, så vi hoppas att det här ska bli en perfekt mix av båda delarna.

Man ska inte heller känna att man ska investera en timme för att lyssna på ett avsnitt. Avsnitten kommer oftast att ligga mellan 10-30 minuter, vilket vi tror är perfekt för våra målgrupp. En del intervjuer kan krypa sig upp och förbi 30 minuter, men då hoppas vi att det är för att det är ett tillräckligt bra värde i innehållet.

Vilka är värdar för podcasten?

Det är i regel Christian Billing (Content and Social Media Manager) och Andrea Romander (Head of PR and Communications) som står som värdar för podcasten. Det är dock inte bara vi som kommer att prata, utan själva idén är att bjuda in experter inom olika områden som rör företagande och höra om deras bästa tips och tricks.

Christian och Andrea.

Maila oss!

Man kan maila direkt till podcasten på qredcast@qred.com om man har någon lyssnarfråga eller feedback på avsnitten.

Avslutningsvis hoppas vi att kunna underhålla dig samtidigt som du lär dig något. Qredcasten hittar du där poddar finns. Trevlig lyssning!

Relaterade podcasts

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil