Intervju med Kristina, Country Manager för Norge om partnerskap

Hur har året varit för den norska marknaden?

Det har varit ett fantastiskt år med en fantastiskt framgångsrik lansering av den  norska marknaden. 

Det är väldigt spännande att möta företagare som har stora drömmar och få vara med på deras tillväxtresa. Vi är stolta att erbjuda flexibel finansiering som leder till att de kan uppfylla sina drömmar.

Vad nämner våra kunder som största utmaning för tillväxt?

Tillgång till finansiering och att bli bemött med förståelse från deras privata bank. Många av våra kunder är i tillväxtfasen, men det kostar mycket och de har ett stort behov av likviditet för att kunna vara konkurrenskraftiga på lång sikt.

Vilken typ av partner verkar våra kunder sakna?

Våra kunder är experter på det de gör och behöver därför ofta hjälp med bokföring, marknadsföring och annat. Vi tror därför att de behöver stöttepelare och verktyg för att lyckas - det kanske är just ert företag? 

Är det enkelt att bli partner med oss? 

Ja, absolut! Vi har en ansvarig för varje marknad som jobbar med partnerskap och kan försäkra en smidig process, även på den norska marknaden. 

Hur ser det ut inför 2023?

Vi har stora planer för 2023 och är glada över att kunna hjälpa allt fler företag med deras finansiering. Vi planerar dessutom att lansera flera nya produkter, som vi hoppas att både ni och våra kunder tycker är intressant.