Företagskort till handelsbolag

Få 1 % cashback
Betala alla dina fakturor med ett kort
Kortet är kostnadsfritt
Skaffa kortet!

Vad kan man använda kortet till?

Gör dina företagsinköp enklare med Qred VISA. Kreditkortet går att använda överallt. Oavsett om du använder det till inköp eller för att betala dina fakturor har du alltid pengarna du behöver. Och det bästa? Allt hamnar på en och samma faktura som kommer en gång i månaden.

Beställ ditt Qred VISA här!

Driver du ett handelsbolag med en partner? Vi har ett företagskort anpassat för dig! 

Bättre förhållanden för handelsbolag

Entreprenörer jonglerar många bollar i luften samtidigt. Man ska sköta marknadsföring, försäljning, administration och mycket annat. Driver du ett handelsbolag kan du förenkla din resa med ett företagskort. Istället för att jonglera 3 bollar kan du gå ned till 2, det minskar stressen och skapar bättre förhållanden för dig. 

Vad kan jag använda ett företagskort för handelsbolag till?

Ett företagskort kan du använda för företagets alla inköp & betalningar. Vi litar på att du själv har bäst koll på vad just ditt företag behöver, men för att tydligare visa vad du kan använda det till har vi ställt upp en lista på exempel vad våra andra kunder har använt kortet till. 

 • Fordon av olika slag
 • Marknadsföring
 • Utrustning och material
 • Hyra & elräkning
 • Maskiner
 • Programvara
 • Kaffe 😉

Varför ska jag använda Qreds företagskort för handelsbolag?

Qreds kreditkort tillåter dig att samla alla dina köpen faktura. Det förenklar administrationen och du får en mycket tydligare överblick på din ekonomi. Det kommer även med fler fördelaktiga förmåner!

 • Samla köp: dina inköp samlas på ett och samma ställe, på en faktura, som kommer en gång i månaden.
 • Multicard: vill du ha fler kort för partners eller anställda är det inga problem, betalningarna samlas på en och samma faktura oavsett vilket kort du använder.
 • Cashback: 1% tillbaka på alla företagets köp. Du sparar när du spenderar! 
 • Räntefri period: vårt kort har 45 helt räntefria dagar.
 • Kreditgräns: upp till 2 000 000 kronor. Vi gör en personlig bedömning för var och en av våra kunder.
 • Inga avgifter: vårt företagskort kommer inte med några årsavgifter, användaravgifter eller valutapåslag. 
 • Bankgiro: fungerar med alla svenska bankgiron.  

Enligt feedbacken vi har fått så är en del misstänksamma. De tror att det måste finnas något lurt bakom kortet, någon gömd kostnad eller liknande. Det är inte fallet, vi varken vill eller behöver hålla på med sånt, det hade bara skadat både oss och kunden i det långa loppet. Vi har lyckats ta fram en produkt som är rimlig och fungerar för både småföretagare och oss, det är en win-win för båda!  

Hur betalar jag med kreditkortet? 

Med vår app kan du enkelt sköta dina betalningar för räkningar och fakturor med 5 snabba steg. 

 1. Logga in i appen: det är tryggt, snabbt, säkert och görs med mobilt BankID.
 2. Tryck på betala.
 3. Fyll i mottagarens detaljer: lägg till bankgironummer, OCR-nummer eller meddelande, beloppet och förfallodatum.
 4. Få en översikt på betalning & signera: se att allt stämmer och signera med BankID.
 5. Klart! Betalningen genomförs inom 1-2 bankdagar.

Du kan också använda kreditkortet precis som du gör med ditt vanliga bankkort, i fysiska kortterminaler eller för betalningar online. 

Hur får man företagskort till handelsbolag?

Vi vill att alla handelsbolag ska ha möjligheten att enkelt få ett kreditkort, över hela Sverige. Därför är vår ansökan snabb (1 minut), kostnadsfri och när allt är klart får du kortet inom några dagar. Den är inte bindande på något sätt, är du intresserad gör du din ansökan högst upp på sidan.

Är det något jag inte kan använda företagskortet till?

Du kan inte ta ut kontanter eller göra betalningar till företag som inte har svenskt Bankgiro.

Vill du investera i företaget?

Vill du investera i ditt företaget? Kanske genom marknadsföring, inköp av utrustning, anställa mer personal eller liknande. Ett företagslån är i många fall ett bra hjälpmedel för att skapa tillväxt. Ansökan hos oss är kostnadsfri, inte bindande och tar bara 1 minut, samt att du får svar samma dag - ansök här.

Tips! Kombinera vårt företagskort och företagslån för att få en klar översikt för hela din ekonomi, i appen eller via ditt konto på MyQred.  

Om Qred

Vår historia

Qred Bank grundades år 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag, enligt Financial Times. Qred har levererat lönsam tillväxt från start och är marknadsledare i Norden med Sveriges nöjdaste kunder, enligt Trustpilot.

Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Belgien, Norge, Tyskland och Brasilien har Qred gett ut hundratusentals lån till småföretag. Ett helt automatiserat och egenutvecklat system för kreditvärdering gör det möjligt för Qred att snabbt och konkurrenskraftigt förse företagsägare med det stöd de behöver för att växa.

Man som håller i ett stort Qred VISA företagskort

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)