Företagskort till franchisetagare

Ingen UC
Att ansöka är gratis och inte bindande
Inga dolda kostnader eller startavgifter
Ansök nu

Företagskort till franchisetagare

Som franchisetagare kan det vara svårt att få rätt typ av finansiering. På Qred är vi vana vid att hjälpa franchisetagare med både företagslån, företagskort och fakturatjänster. Ibland genom huvudorganisationen, men oftast direkt med franchisetagaren bolag. På Qred vill vi att du ska vara i förarsätet av din egen ekonomi. Därför har vi kopplat vårt populära kreditkort till en app som gör att du får kontroll över din egen ekonomi. Se köp, fakturor, spara dina kvitton digitalt och betala räkningar och fakturor direkt i appen!

Kreditkort utan UC till franchise

Vi tar ingen UC på dig som privatperson, utan vi använder oss av Creditsafe. Då ser endast vi (Qred) och du den kreditupplysningen.

Ansökan tar endast 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. Bra, va?

Beställ ditt Qred VISA här!

Kort sammanfattning

Med ett företagskort från Qred kan du som driver en franchise hantera vardagliga utgifter enkelt och smidigt, utan att behöva vänta på intäkter. Ansökan tar endast 1 minut, och du får besked inom 1 timme, med kortet i brevlådan inom 5-7 dagar. Qred VISA erbjuder fördelar som 1% cashback på alla köp, upp till 45 räntefria dagar och digital utgiftshantering.

Företagskort till dig som driver franchise- vilka fördelar finns det?

Genom att få ett företagskort med en kredit kan du sköta de vardagliga utgifterna i lugn och ro, utan att behöva vänta i kommande intäkter.

Hur får jag ett företagskort till min franchise?

Enkelt! Du gör en gratis och ej bindande ansökan hos oss på Qred. Så här går det till:

  1. Ansökan tar 1 minut
  2. Du får besked inom 1 timme
  3. Kortet i brevlådan inom 5-7 dagar

Söker du ett bättre alternativ för de som är franchisetagare för ditt varumärke?

Bra! Då har du kommit rätt.

Vi kan hjälpa er med en skräddarsydd lösning som passar just era behov. Kanske är det endast enkelt och smidigt företagskort som behövs? Eller behöver ni som huvudorganisation eller varje enskild franchisetagare ett lån också? Sälja fakturor? Inga problem! Kontakta vår partneransvarige Maja Nilsson för att få veta mer.

maja.nilsson@qred.se
+46709401970

Qred VISA är lösningen för vardagliga utgifter

Medan ett företagslån ofta kan vara bra när man ska investera inför högsäsong, varulager, marknadsföring, personal eller täcka en tillfällig svacka, så är ett företagskort bra för de mer vardagliga utgifterna.

Vårt företagskort Qred VISA är kostnadsfritt att få och använda. Precis som med lånet får man besked inom besked inom en timme och kortet landar i brevlådan inom 5-7 dagar.

Inte övertygad?

Här är en lista med fler övertygande USP:ar

  • 1% cashback på alla köp
  • Betala alla räkningar och fakturor med ett kort
  • Samla alla kvitton digitalt med vår smidiga utgiftshantering
  • Upp till 45 räntefria dagar
  • Hantera allt direkt i appen
  • Individuell ränta från 1,95%

Så vad väntar du på? Gör en kostnadsfri och ej bindande ansökan direkt eller kontakta oss på:

support@qred.se

020-150 333

Lycka till med franchisetagandet!

Om Qred

Vår historia

Qred Bank grundades år 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag, enligt Financial Times. Qred har levererat lönsam tillväxt från start och är marknadsledare i Norden med Sveriges nöjdaste kunder, enligt Trustpilot.

Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Belgien, Norge, Tyskland och Brasilien har Qred gett ut hundratusentals lån till småföretag. Ett helt automatiserat och egenutvecklat system för kreditvärdering gör det möjligt för Qred att snabbt och konkurrenskraftigt förse företagsägare med det stöd de behöver för att växa.

Man som håller i ett stort Qred VISA företagskort

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)