Bokförings - eller redovisningskonsult?


Som redovisnings- eller bokföringskonsult arbetar du med Sveriges framtid – småföretagarna. Idag skapas 4 av 5 jobb av småföretagare.


Med all moms, arbetsgivaravgifter och andra skatter som dessa företag betalar till staten så är de en viktig del för samhällets välfärd. Men det är just dessa företag som har det som svårast att få ekonomin att gå ihop. Fakturor som inte är betalda från utförda uppdrag, maskiner, verktyg eller annat som krävs för att företaget ska kunna utföra nya arbeten eller helt enkelt likviditet för att kunna anställa fler och växa.

Så hjälp oss hjälpa småföretagare med den här tjänsten och tjäna pengar under tiden.

Hur mycket kan jag tjäna? Det finns ingen gräns. Ju fler du tipsar som tar lån desto mer provision delas ut till dig. En typisk partner tjänar mellan 5-10.000 kr/mån men det är helt upp till hur aktiv du är.

Om våra företagslån

Våra lån löper över 6 månader och har en fast månadsavgift. Det betyder att vi inte har några räntor, uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter. Vad du ser är vad du får. Du betalar dessutom endast för den tid du använder lånet. D v s om du betalar tillbaka hela lånet efter 3 månader behöver du endast betala 3 månadsavgifter, de resterande 3 månadsavgifterna slipper du. Läs mer om vilka som grundade Qred och vilka som jobbar här på om Qred

Är det enkelt för mina kunder att ansöka hos er?

Det enkla svaret är – JA! Vi kräver inte mer information än vad vi faktiskt behöver av dig. För att du ska kunna göra det du är bäst på – driva ditt företag.

Ansökan tar 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. Snabbt, tryggt och enkelt!