Förbered dig inför våren med tips från Qred

Förbered dig inför våren med tips från Qred

Förbered dig inför våren med tips från Qred

Read time:
Lästid:
Read time:
Lukuaika:
Read time:
Læsetid:
Read time:
Leestijd:
Read time:
Leestijd:
3
mins
minuter
mins
minuuttia
mins
minutter
mins
minuten
mins
minuten
Förbered dig inför våren med tips från Qred

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB

Vintern ligger snart bakom oss och våren står för dörren. Som småföretagare i Sverige följer oftast din omsättning och vinst någon form av säsong. Det kan vara att du får mer eller mindre jobb eller försäljning under en viss period på året. Därför kan det vara bra att dela upp alla årstider och analysera vilken som är viktigast för dig när det kommer till intäkter och vilken årstid eller månad som är extra tuff.

Analysera det kommande kvartalet

April, maj och juni kan vara svåra månader för de flesta småföretagare. Under början av året och våren så är det många skatteinbetalningar som ska betalas och många branscher som har lågsäsong. Under början av våren är det varken varmt eller kallt ute och för många branscher är det en tid där omsättningen är som lägst, som för t ex restauranger som inte fått i ordning uteserveringen än. Men sedan kan det slå till. Det kan slå till fort. Då gäller det att vara redo och ha investerat i varulager, personal, marknadsföring eller vad det nu kan tänkas vara för att vara förberedd inför våren.

Det är då du kan behöva Qred…

Saker som du kan behöva förbereda inför våren

Beroende på vilken bransch och typ av företag du driver, så finns det olika saker som du kan behöva finansiering till. T ex:

 • Investera i varulager
 • Investera i marknadsföring
 • Investera i personal
 • Hyra av lokal
 • Hyra av verktyg, maskiner eller utrustning
 • Leasing av bilar
 • Betala av skatten
 • Annat

Marknadsför dig på bästa sätt!

Att marknadsföra sig och sticka ut i dagens mediebrus och mängder av inlägg i sociala medier kan vara svårt. Därför gäller det att lägga tid, energi och pengar på det som faktiskt funkar för just ditt företag. På Qred vill vi hjälpa småföretagare att växa. Vi gör det genom att erbjuda snabba, trygga och enkla företagslån till småföretagare i hela Sverige. Men utöver det så vill vi också hjälpa företagare med marknadsföring, rekrytering, ekonomi, etc. Det gör vi primärt här i vår blogg och på vår Youtubekanal.

Tips! Läs artiklarna Gratis marknadsföring för ditt företag, Grunderna i Google Ads, Marknadsför ditt företag gratis på Instagram och 15 anledningar till att producera mer video - även om du är nybörjare!

Förbered dig inför våren med Qred Företagslån

Idag är det enklare än någonsin att ansöka och bli beviljad ett företagslån online. På Qred vill vi att ett mindre företagslån ska vara lika enkelt att få som att köpa en bok online. Det tycker vi att vi har lyckats med sedan starten 2015. Vill du veta mer om Qred och våra företagslån, så kan du ringa oss på 020-150 333, maila på support@qred.se eller läsa mer i Frågor & Svar.

Ansökan tar 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag!

 • Ingen startavgift
 • Ingen bindningstid
 • Inga dolda kostnader

Det är dessutom helt kostnadsfritt att betala tillbaka lånet i förtid. Den fasta månadsavgiften är densamma varje månad, så länge du inte ansöker och blir beviljad ett högre lånebelopp under tiden som du har det ursprungliga lånet.

Lycka till med ditt företagande!
/Teamet på Qred

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil

Heading

Lästid:
This is some text inside of a div block.
minuter

Heading

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.