Det är enkelt att få ett företagslån - eller?

Att gå till den traditionella storbanken och få ett lån till sitt företag har aldrig varit enklare!

Eller, vänta nu? Är det verkligen sant? Faktum är att storbankerna har fokuserat mer och mer på privata lån, oftast bolån, under de senaste decennierna. Trots att bankerna grundades i syftet att de skulle förvara privatpersoners ägodelar och hjälpa företag med sin kontanthantering och lån. Pendeln har med andra ord skiftat och dagens småföretagare har svårt att få finansiering, framför allt om man är ny och liten.

Finanskriser och svängig konjunktur har lett till att bankerna har skiftat fokus från företagslån till småföretagare till att bistå privatpersoner med lån, sparande och betallösningar som kreditkort, etc.

Vad är lösningen?

Lösningen stavas o n l i n e .
Det finns få saker som kan minska trösklar, ta bort hinder och tillhandahålla bättre service, utanför traditionella öppettider. För det är ju så att ska man ansöka om företagslån på någon av storbankerna kan det vara så att du ska ta dig ned till kontoret på en bestämd tid mellan 10-15 under en vardag, för att göra en ansökan. Det här tar både onödig tid och energi från dig och ditt företagande. Dessutom kan allting vara förgäves när du någon vecka senare kanske får veta att du inte kommer att få något lån. Då har du tappat ytterligare tid och momentum gentemot dina konkurrenter och kunder.

Därför ska du göra ansökan online istället. Ansökan tar oftast inte mer än en minut att genomföra och du får svar inom 24 timmar, ofta inom bara någon timme efter att du har skickat in din ansökan. Du får då besked om du kan få ett lån till ditt företag och hur det upplägget kommer att se ut.

Varför företagslån online?

För att det är snabbt, tryggt och enkelt!

Det är inget krångel med rapporter, bokföring och andra processer. Är du t ex en restaurangägare vars ugn har gått sönder så kan du inte vänta i veckor eller t o m månader på att få ett lån godkänt och utbetalt. Då är snabbheten viktig för dig och din verksamhet, så att du snabbt kan lösa problemet och fortsätta att tjäna pengar.

Du signerar med BankID och allting på vår sajt är krypterat med säker anslutning. Dina kontaktuppgifter, information, anteckningar, m.m. är säkra med oss i våra system.

Fast framför allt är det enkelt. Det tar endast 1 minut att ansöka och du behöver inte komplettera med ytterligare information och dokument - om du inte vill. Därefter ringer vi upp dig för ett samtal om dig, din verksamhet och det lån som du har ansökt för. Du behöver alltså inte jaga oss, vi ringer dig! Efter att vi har pratat med dig och godkänt ett lån, så får du en offert som du sedan signerar med BankID. Offerten är giltig i 7 dagar och du kan när som helst signera offerten och få pengarna utbetalda - samma dag!

Vi är stolta över våra recensioner och omdömen!

Sedan starten har våra kunder uppskattat vår service och produkt. Därför har vi väldigt fina omdömen på t ex Google, Facebook och Trustpilot - och det är vi stolta över! Det är ett bevis på att vi gör saker rätt och att vi fyller en lucka för Sveriges småföretagare.

Prova oss!

- Ansökan är kostnadsfri och ej bindande.
- Gratis offert som gäller i 7 dagar.
- Ingen startavgift eller uppläggningsavgift.
- Ingen bindningstid. Betala tillbaka lånet i förtid utan kostnad.
- Inga andra avgifter eller dolda kostnader.

Spana in teamet bakom Qred

Kolla in vilka som arbetar bakom kulisserna på Qred och slå en signal till någon av oss på 020-150 333 eller maila support@qred.se

/Teamet på Qred

Dela inlägget