Bli partner och tjäna pengar!

10/1/2018
2
minuter
2
minuter

Qred Partner

Som partner till Qred kan du hjälpa Sveriges småföretagare att växa. Idag skapas 4 av 5 anställningar av småföretagare. Samtidigt är det dessa företag som har svårast att få lån av banken. Det tycker vi är fel. Därför är vi på en mission att hjälpa så många småföretagare som vi kan med finansiering. För att köpa varulager, marknadsföring, lokaler, maskiner, anställa personal eller på annat sätt lösa deras behov av ett tillfälligt tillskott av pengar. Läs mer om oss.

Tjäna 1.000 kr varje gång någon du tipsat om tar ett lån

Efter att du har skapat din inloggning, fyllt i dina uppgifter och skickat in ansökan i Qreds partnerprogram så återkommer vi med ett svar. Efter det kan du börja referera dina kunder till oss. Varje gång något av dessa företag tar ett lån genom oss så betalar vi ut 1.000 kr till dig. Vi lovar att betala ut pengarna direkt.

Så fungerar partnerprogrammet

  1. Registrera ditt företag.
  2. Börja referera dina kunder.
  3. Få provision direkt!

Vilka är vi?

Vi hjälper småföretagare som är i behov av ett tillfälligt tillskott av pengar. Företagare från alla möjliga branscher och delar av Sverige. De lån som vi förmedlar löper över 6 månader och har en fast månadsavgift. Inga räntor, uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter. Vi tror att det underlättar för småföretagare som vill ha koll på sina kostnader och göra det de egentligen ska göra - driva företag. Så hjälp oss att hjälpa småföretagare. Bli partner idag!

Vad tycker du skiljer Qred från andra långivare?

-  Det är enkelt och överskådligt. Man vet precis hur mycket man ska betala och kundtjänsten har varit väldigt hjälpsam.
Ole Sparvath, Sparvath Fönsterputs och Städservice

Dela inlägget