Träffa kunden Alex "The Don" som driver The Don Barbershop

Vi fick nöjet att besöka en av våra duktiga kunder Alex, som äger och driver The Don Barbershop. Vi pratade om hur pandemin har påverkat honom. Se intervjun!

Pandemin var tuff för Alex på The Don Barbershop. Från att ha varit i tillväxt och haft medvind stängdes allting ned och han miste en stor del av sina kunder. Tack vare stamkunder och ett företagslån från Qred kunde han hålla öppet och nu blomstrar affärerna igen.

Välutbildad barberare

Alex har alltid haft inställningen att ska man göra något, så ska man bli bäst på det. Det var därför som han valde att utbilda sig hos några av de bästa i världen. Nu gör han allt för att få sitt liv som pappa och företagare att gå ihop. Det är inte allt enkelt, men att få vara sin egen kommer med både för- och nackdelar, enligt Alex.

Det är bara jag som påverkas av hur mycket jag arbetar. Hur bra jobb jag gör. Så det är väldigt tydligt hur bra jag är på det jag gör, framför allt efter att restriktionerna lyftes och jag såg alla gamla stamkunder komma tillbaka, säger Alex "The Don".

Under tiden som jag och min kollega Niclas är där, som är den mer hår- och skäggfagre av oss båda och därför sitter i stolen, kommer den ene efter den andre in och säger hej. Det är tydligt att "The Don" har många stamkunder. En del sticker bara in huvudet och morsar och utbyter några meningar, andra bokar nya tider och någon kommer in för att bli klippt.

Alex på The Don Barbershop klipper Niclas

Läs mer om Alex "The Don" på hans hemsida.

Qred kan hjälpa till under med- och motvind

Oavsett om ditt företag behöver ett tillfälligt tillskott av pengar under en period av motvind eller för att skapa tillväxt i medvind, så finns vi här för dig.

Alla typer av bolag, nya som gamla, små som lite större, kan ansöka om företagslån, vårt Qred Visa eller fakturaservice.

Välkommen in med din ansökan!

Tack till vår kollega Niclas som ställde upp som modell och fick bli (ännu) snyggare! 

Relaterade videos