Sean Cory blir styrelseordförande på Qred

22/6/2021
Det svenska fintechbolaget Qred har valt Sean Cory till styrelseordförande. Cory arbetar för närvarande som Managing Partner Northern Europe på Oliver Wyman. Han efterträder Mattias Carlsson, som har haft positionen sedan 2017 och nu går över till nya uppdrag.

Stockholm, 21 juni 2021 - Sedan lansering 2015 har Qred blivit marknadsledande inom företagsfinansiering i Norden och har också expanderat sin verksamhet till både Nederländerna och Belgien. Med enkel och flexibel finansiering för små och medelstora företag har Qred hjälpt fler än 25 000 företag. Förra året översteg Qreds värdering en miljard kronor och företaget nådde nyligen ytterligare en milstolpe att ha lånat ut mer än 5 miljarder kronor. Nu går Sean Cory in i styrelsen som styrelseordförande.

- Seans omfattande erfarenhet av affärsutveckling och finans kommer att påskynda vårt företags tillväxt ytterligare. Sean är ett utmärkt tillskott till Qreds team, säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

- Jag har följt Qred och deras imponerande resa sedan företaget startades 2015. Jag ser fram emot att arbeta med ett av Sveriges snabbast växande företag, säger Sean Cory, styrelseordförande på Qred.

Sean Cory valdes till styrelseordförande under Qreds årsstämma 4 juni 2021.


Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download