My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Qred värvar Mia Rosén till rollen som CFO

24/9/2018

Qred fortsätter att växa och rekryterar Mia Rosén till rollen som ny CFO för bolaget. Mia kommer närmast från rollen som CFO på Widespace.

Qred växer kraftigt och passerade under Q2 2018 en miljard kronor i utbetalade lån. Mia är nu i sällskap med tidigare rekryteringar som t ex Jenny Arvidsson (närmast från rollen som Associate på Bird & Bird) rekryterades till rollen som Head of Legal and Compliance förra hösten, och Björn Bondén har nyligen rekryterats från SBAB Bank till rollen som Head of Credit. Nu ansluter alltså även Mia Rosén till ledningsgruppen som bolagets CFO.

Mia Rosén kommer närmast från rollen som CFO på Widespace, och har tidigare bland annat haft roller som Koncernredovisningschef på Widespace, Hoist Finance och QleanAir Scandinavia.

“Då jag har bakgrund inom finanssektorn (HOIST) och techbranschen (Widespace) är det roligt att kunna kombinera kunskaperna och erfarenheterna för att kunna bidra till Qreds tillväxt och framtid. Jag ser fram emot en tillväxtresa med teamet för att driva framtida resultat och värdeskapande för bolaget och våra kunder”, berättar Mia Rosén.

På Qred har hennes närvaro varit efterlängtad.

“Mia är en erfaren CFO med lång erfarenhet från både snabbväxande startups och från finansbranschen. Mia har en gedigen kunskap inom både business- och financial controlling, och från att effektivisera och säkerställa kvalitet i den finansiella rapporteringen. Dessutom har hon erfarenhet från kapitalmarknader. Det är en drömrekrytering för Qred och vi är väldigt glada att ha Mia i teamet när vi går in nästa expansionsfas”, säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Mia Rosén tillträdde sin roll som CFO i september 2018. För mer information, vänligen kontakta: Nanna Thorø Liebregt, +070 783 24 65, nanna.liebregt@qred.com

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred AB
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil