Qred tillhandahåller nu Sveriges högsta ränta på sparkonton med bankgaranti

25/4/2024

Stockholm, 25 april 2024 - Qred, Europas nyaste bank och ett av Sveriges snabbast växande företag, presenterar idag utvidgningen av sitt produktutbud för att inkludera sparkonton för privatpersoner i Sverige. Detta strategiska drag stärker Qreds engagemang för att möta de mångfaldiga finansiella behoven hos sin målgrupp.

Qred erbjuder nu ett pålitligt och bekvämt alternativ för privatpersoner som vill växa sina finanser. Med konkurrenskraftiga räntor och flexibla insättningsalternativ är sparkontona utformade för att möta kundernas olika behov. Qreds användarvänliga onlineplattform säkerställer enkel åtkomst och hantering av medel, vilket ger användarna möjlighet att effektivt nå sina ekonomiska mål.

"Jag är glad att kunna börja erbjuda sparkonton med riktigt konkurrenskraftiga räntor till svenska sparare. Vi kommer att använda pengarna för att hjälpa entreprenörer att skapa ännu fler jobb. Det är en win-win." säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Sparkontona lanseras i samarbete med Vilja, den ledande leverantören av insättningslösningar i Norden.

Läs mer om Qreds sparkonton här: https://www.qred.se/sparkonto

Om Qred

Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är Europas nyaste bank för småföretag. Fintechbolaget har som enda svenska företag kvalificerat sig till Financial Times lista över Europas snabbast växande företag och är marknadsledare i norra Europa. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien, Belgien och Norge har Qred hjälpt över 50 000  företag. Qreds helautomatiserade, proprietära kreditvärderingssystem gör att Qred snabbt och konkurrenskraftigt kan ge företagare den finansiering de behöver för att växa.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download