Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala fakturor med sitt Qred Visa

4/4/2022

Den nya, kostnadsfria tjänsten är tillgänglig för alla Qred VISA-användare och kommer att tillåta företag att snabbt betala alla fakturor med sitt kreditkort direkt från Qreds app.

Stockholm, 4 april 2022 - Qred är glada över att lansera en helt ny betalningsplattform speciellt utformad för att hjälpa småföretag att frigöra kapital och spara tid när de betalar räkningar.

Den nya tjänsten, som kommer att vara tillgänglig via Qreds app, kommer att göra det möjligt för företag att betala alla sina fakturor med Qred VISA - oavsett om det är en elräkning eller för att betala för inventarier. Och det bästa av allt är att det inte tas några extra avgifter.

"Fakturor för tiotals miljarder dollar utfärdas varje år och för de flesta företag är det enda sättet att betala dem att använda kontanter direkt från sitt konto eftersom de flesta leverantörer inte accepterar kortbetalningar. Med vår nya betalningsplattform kan småföretag använda sitt Qred VISA för att betala alla fakturor de har - med mycket mer flexibla betalningsvillkor. Detta frigör välbehövligt kassaflöde som är livsviktigt för de flesta entreprenörer. ” säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Den nya betaltjänsten är tillgänglig nu för alla Qred VISA-kortinnehavare och kan nås via Qreds app. Ytterligare betalningsalternativ kommer att läggas till inom en snar framtid.

Läs mer på: www.qred.se/betala-rakningar-fakturor-kreditkort

För att hjälpa till att driva lanseringen av denna plattform och Qreds fortsatta övergripande tillväxt - är Qred också glada över att kunna tillkännage att Nordic Capital investerar ytterligare 10 miljoner euro i kapital som en del av sitt pågående stöd och engagemang.  Denna ytterligare investering kommer att göra det möjligt för Qred att fortsätta leverera innovativa produkter och tjänster till småföretag i hela norra Europa.

Styrelsen i Qred Holding AB (publ), org. nr. 559031-0685, har beslutat att genomföra en riktad nyemission vilket tillför Qred totalt EUR 10 000 000. Nyemissionen är riktad till, och kommer att tecknas till fullo av, Nordic Capital Evolution.

Nyemissionen är villkorad godkännande av Bolagets aktieägare på en extrainsatt bolagsstämma den 19 april, 2022.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download