My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Qred inleder samarbete med Qopla

7/2/2023
Fintechbolaget Qred och IT-företaget Qopla börjar idag sitt partnerskap. Målet är att bidra till ökad tillväxt för småföretagare inom restaurangbranschen.

Stockholm, 7 februari  2023 - Qred inleder ytterligare ett nytt samarbete. Denna gång med Qopla, som via sina digitala tjänster effektiviserar användningen av personal, tid och resurser i restaurangbranschen. 

"Vi är glada att få till ett samarbete med Qred, det känns som att det ligger  i tiden. Med detta samarbete kan våra partners enkelt stärka upp sina finanser och fokusera på att utveckla sina verksamheter” säger Joey Hiew, Chief Business Officer på Qopla. 

Qred och Qopla ska i deras samarbete bistå småföretagare att öka sin omsättning och öka tillväxt genom effektiva, digitala lösningar. 

“Det är spännande att kunna ingå detta partnerskap tillsammans med Qopla och genom det kunna erbjuda finansieringstjänster till ännu fler restaurangägare. Tillsammans med Qopla kommer vi kunna nå ut till fler svenska småföretagare och stötta dem i deras satsningar och fortsatta tillväxtresor” säger Maja Nilsson, Partnerships Manager på Qred.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank AB
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil