Qred inleder samarbete med Qopla

7/2/2023
Fintechbolaget Qred och IT-företaget Qopla börjar idag sitt partnerskap. Målet är att bidra till ökad tillväxt för småföretagare inom restaurangbranschen.

Stockholm, 7 februari  2023 - Qred inleder ytterligare ett nytt samarbete. Denna gång med Qopla, som via sina digitala tjänster effektiviserar användningen av personal, tid och resurser i restaurangbranschen. 

"Vi är glada att få till ett samarbete med Qred, det känns som att det ligger  i tiden. Med detta samarbete kan våra partners enkelt stärka upp sina finanser och fokusera på att utveckla sina verksamheter” säger Joey Hiew, Chief Business Officer på Qopla. 

Qred och Qopla ska i deras samarbete bistå småföretagare att öka sin omsättning och öka tillväxt genom effektiva, digitala lösningar. 

“Det är spännande att kunna ingå detta partnerskap tillsammans med Qopla och genom det kunna erbjuda finansieringstjänster till ännu fler restaurangägare. Tillsammans med Qopla kommer vi kunna nå ut till fler svenska småföretagare och stötta dem i deras satsningar och fortsatta tillväxtresor” säger Maja Nilsson, Partnerships Manager på Qred.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank AB
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download