My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Qred inleder samarbete med foodora

19/1/2021
Qred, marknadsledande inom finansiering till småföretag, inleder året med att ingå partnerskap med marknadsplatsen och Q-handelsplattformen foodora. Tillsammans ska de verka för att restauranger och caféer ska få tillgång till rätt typ av finansiering.

Stockholm, 19 januari, 2021 - Finansiering för företag möter Q-handel i det samarbete som Qred och foodora inlett nyligen. Fjolårets händelser och speciella omständigheter har slagit hårt mot restaurangbranschen och många aktörer har flyttat fokus mot hemleverans och take-away. Tillsammans med foodora vill Qred stötta företagen inom segmentet i detta skifte genom att erbjuda bra verktyg och enkel finansiering.

“Senaste tiden har varit tuff för café- och restaurangbranschen. Tillsammans med foodora kommer vi, med vår expertis inom finansiering till såväl nystartade som etablerade företag, att ytterligare kunna erbjuda rätt finansiering till restauranger, caféer och butiker,” säger Helena Rissel, Partnership Manager på Qred.

“Det känns spännande att börja året med att inleda samarbete med ett innovativt
fintechbolag. Det ligger i foodoras linje med att kroka arm med bolag som tänker nytt. Tillsammans kan vi stötta det lokala näringslivet, då det är småföretagen som är navet i den svenska ekonomin", säger Johan Nordström, Head of Business Development foodora.

Partnerskapet är live sedan årsskiftet.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank AB
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil