Qred inleder samarbete med Bizzdo

14/4/2021

Nyligen inledde fintechbolaget och småföretagsfinansiären Qred samarbete med ytterligare en partner; Bizzdo, en plattform för företagssök och ett nätverk för att dela bokföringsdata i realtid. Tillsammans kommer de nya partnerföretagen att kunna matcha ihop företag med de mest passande av Qreds tjänster.

Stockholm, 14 april, 2021 - Qred fortsätter att utveckla sin bas av partnerföretag och inleder nu ytterligare ett nytt samarbete. Denna gång med plattformen för företagssök: Bizzdo.  Företaget, som tillhandahåller detaljerad företagsinformation och ett nätverk för att visualisera, analysera och dela bokföringsdata i realtid, kommer tillsammans med Qred att kunna erbjuda de mest fördelaktiga tjänsterna till rätt typ av företag.

“Bizzdo känns onekligen som en relevant partner för oss och det ligger i Qreds natur att arbeta med ett nytänkande företag som Bizzdo. Dessutom ser vi många spännande utvecklingsmöjligheter framöver också”, säger Helena Rissel, Partnerships Manager på Qred. 

Samarbetet är live sedan ett par veckor och finns att hitta på Bizzdos hemsida.  

“Det känns jättekul att inleda samarbetet med Qred. 4 av 5 jobb skapas av små företag, och vi båda verkar för att underlätta livet för företagare och för att möjliggöra tillväxt genom smarta tekniska lösningar. Det är en klockren matchning.”, säger Patrik Wallander, VD på Bizzdo.

Läs mer om Qreds partnerarbete på vår hemsida


Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download