Qred inleder samarbete med Bestfinder

18/3/2022
Qred fortsätter våren med att inleda samarbete med lånerådgivaren Bestfinder. Bestfinder är marknadsledande när det kommer till att ge råd inom lån och kreditkort till företagare som vill ha rådgivning på andra språk än svenska.

Stockholm, 18 mars, 2022 - Svenska fintechbolaget Qred fortsätter året med ett nytt partnerskap med låne- och försäkringsrådgivaren Bestfinder. Lånerådgivaren erbjuder idag rådgivning inom finansiella tjänster på flertalet olika språk.

- För oss är transparens A och O och vi har länge gjort vad vi kan för att öka både förståelsen och tillgängligheten för lån och kreditfinansiering. Att börja arbeta tillsammans med Bestfinder känns som helt rätt steg i riktningen att göra lån ännu mer tillgängligt och begripligt för alla, säger Helena Rissel, Head of Partnerships på Qred.

Tillsammans ska Qred och Bestfinder ytterligare öka transparensen på finansmarknaden genom att tillhanda lånerådgivning på 12 olika språk, däribland spanska, persiska, ryska, arabiska och kurdiska.

- Både vi på Bestfinder och Qred arbetar för att göra finansiella tjänster lättillgängliga och enkla att förstå. Genom partnerskapet kommer vi som Sveriges största rådgivningstjänst för personer med invandrarbakgrund även kunna erbjuda hjälp inom frågor kring kreditkort och företagslån, säger Shahin Roshan, VD på Bestfinder.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download