Qred i nytt samarbete med eValent Group

15/2/2022
Qred inleder ytterligare ett nytt samarbete; nu med e-handelsföretaget eValent Group. E-handel blir ett allt viktigare område och med Qred som partner kommer eValent Groups kunder att få tillgång till de smidiga finansiella lösningar som Qred erbjuder.

Stockholm, 15 februari, 2022. Qred fortsätter att ingå samarbeten med nya intressanta partners och lanserar nu ett nytt partnerskap med eValent Group. Företaget erbjuder dynamiska lösningar i form av e–handelsplattformar, både färdiga att använda men även skräddarsydda lösningar. 

“För att kunna ge småföretagare de verktyg som de behöver för att utveckla sina verksamheter är partnerskap som detta med eValent Group viktiga för oss. Vi ser verkligen fram emot vårt gemensamma samarbete och att fortsätta hjälpa företag att växa. eValent Group känns som handen i handsken och helt rätt steg.” säger Helena Rissel, Head of Partnerships på Qred.

E-barometern, som kvartalsvis presenteras av Svensk Digital Handel, visar att näthandeln fortsätter att öka, i Q3 växte den svenska e-handeln med 11%. Partnerskapet med eValent Group gör att allt fler företag kan växa sig starkare med flexibla lösningar. Med samarbeten som detta kan fler småföretagare fokusera på sin passion och verksamhet.

“Som ett led i att stärka vår position som helhetsleverantör är Qred och deras tjänster helt i linje med att göra vardagen enklare för våra kunder.” säger Rebecca Börebäck, VD på eValent Group. 

Läs mer om Qreds partnerskap på https://www.qred.se/partners.

Om eValent Group
eValent Group arbetar med två e-handelssystem, där det ena är den internationella Open-source plattformen Magento och det andra är den egenbyggda hyrplattform Nordisk E-handel. De stöttar framgångsrikt små till medelstora företag med mål att växa i den digitala närvaron och öka deras försäljning på nätet. Deras kundbas består av över 500 aktiva kunder, där de ger varje unik kund de bästa förutsättningarna för att lyckas online. 

eValent Group är en av de ledande e-handelsleverantör på den nordiska marknaden. Idag är de 25 anställda med kontor i centrala Malmö.

Om Qred
Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är Sveriges snabbast växande fintechföretag enligt Financial Times. Qred är marknadsledare i Norden och har Sverigest nöjdaste kunder enligt Trustpilot. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien, Belgien och Norge har Qred hjälpt över 25 000 företag. Qreds helautomatiserade kreditsystem gör det enklare och snabbare för företagare att få det kapital som behövs för att kunna växa. Just nu skapas tio jobb om dagen, sju dagar i veckan med hjälp av Qred.

För att läsa mer, vänligen besök: Om Qred Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download