Qred etablerar ett samarbete med bokningsplattformen TheFork

23/1/2024
Fintechbolaget Qred har inlett ett partnerskap med TheFork, den digitala bokningsplattformen som möjliggör enkel och flexibel finansiering för deras anslutna restauranger.

Stockholm, 23 januari 2023 - Qred, Europas nyaste bank, har initierat ännu ett samarbete, denna gång tillsammans med TheFork. Målet med partnerskapet är att aktivt stödja tillväxten för små- och medelstora företag inom restaurangbranschen.

TheFork, en digital bokningsplattform, möjliggör för restauranggäster att boka bord baserat på deras individuella preferenser bland ett utbud av 55 000 restauranger. Plattformen strävar efter att optimera och effektivisera såväl matgästers som restaurangägares upplevelse genom möjligheten att enkelt boka bord, hantera bokningar och genomföra betalningar. 

"Vi är så glada över att gå live med detta partnerskap tillsammans med TheFork. Tillsammans kommer vi att kunna stötta småföretagare i deras strävan efter ökad omsättning och tillväxt inom restaurangbranschen”, säger Maja Nilsson, Partnerships Manager på Qred.

"Sverige behöver en livskraftig restaurangbransch, därför är vi mycket glada över detta partnerskap. Vi vill att våra restaurangkunder ska känna sig trygga i tider för tillväxt och expansion." säger Lukas Özer, försäljningschef för TheFork Sverige.

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download