My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

#41 Pratar företagande med Patrik på Bizzdo

I det här avsnittet pratar vi högt och lågt med Bizzdos VD Patrik Wallander om företagande och mycket annat. Trevlig lyssning!

Andrea Romander

Head of Communications & Sustainability
Qred Bank AB
12/11/2021

I det fyrtioförsta avsnittet av Qredcast pratar vi med VD:n på Bizzdo - Patrik Wallander. Bizzdo säger sig vara Sveriges smartaste företagssök och vi får veta mer om Patriks resa, Bizzdos resa och tips kring företagande i allmänhet. Trevlig lyssning!


Är du också intresserad av att hjälpa dina kunder att investera och växa genom att erbjuda flexibel finansiering? Läs mer om hur det är att bli en partner med Qred här.

Relaterade podcasts

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil