My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

#53 Fokusera på lönsamheten med Markus från Ägarskolan

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred Bank AB
22/9/2023

I det femtiotredje avsnittet av Qredcast gästas vi av en partner till oss - Ägarskolan! Markus som är ägare och grundare av Ägarskolan berättar om sin resa som företagare, hur det borde bli CSN-berättigat att få gå utbildningar och kurser i företagande och ger tips på hur man ska tänka kring lönsamhet som företagare 2023. Dessutom får Maja, som är partneransvarig på Qred, berätta mer om samarbetet och hur vi gör varandras kunder bättre företagare.Trevlig lyssning!

Relaterade podcasts

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil