Lånekalkylator för företagslån

Enkel att använda
Transparent och fast månadsavgift
Rak amortering
Ingen bindningstid

Få ett gratis erbjudande

Hur mycket vill du låna?

Eller

Qred behandlar din personuppgifter i enlighet med GDPR och Qreds integritetspolicy.

Vänligen vänta, du skickas vidare!
Oj! Något blev fel, försök igen om en stund.
Qred hjälpte mig att behålla det jag hade i en period som var tuff.
Joakim och Erik, Kvalitetsfog
Tack vare Qred kunde vi leasa vår firmabil och betala ut löner.
Qred hörde av sig efter en dag och kom med ett låneförslag. Det kändes som en fair deal!

Hur kan du använda ett företagslån?

Ett företagslån kan hjälpa ditt företag oavsett om du vill investera i tillväxt eller komma ur en jobbig svacka.

Anställa mer personal

Investera i maskiner
och verktyg

När du behöver mer rörelsekapital

10 000 upp till 2 miljoner

Qreds företagslån är till för alla småföretag, oavsett om du har en enskild firma, aktiebolag eller handelsbolag. Våra lån kan tillgodose ditt företags behov små som stora, då lånebeloppen går från 10 000 kr ända upp till 2 miljoner kr!

Om Qred

Vår historia

Qred Bank grundades år 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag, enligt Financial Times. Qred har levererat lönsam tillväxt från start och är marknadsledare i Norden med Sveriges nöjdaste kunder, enligt Trustpilot.

Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Belgien, Norge, Tyskland och Brasilien har Qred gett ut hundratusentals lån till småföretag. Ett helt automatiserat och egenutvecklat system för kreditvärdering gör det möjligt för Qred att snabbt och konkurrenskraftigt förse företagsägare med det stöd de behöver för att växa.

Man som håller i ett stort Qred VISA företagskort

Hur fungerar det?

Ansök på 1 minut

Fyll snabbt och enkelt i en ansökan för att få ett kostnadsfritt och icke bindande låneförslag.

1
2

Få svar inom en timme

Efter att du ansökt hör vi av oss inom en timme. Du får då se ditt företags specifika låneerbjudande och vad månadsavgiften blir.

3

Signera med BankID

Väljer du att acceptera erbjudandet, signerar du enkelt med BankID och får pengarna på kontot redan samma dag!

4

Ingen bindningstid

Om du inte behöver lånet längre kan du när som helst betala tillbaka hela beloppet utan extra kostnader.

Ansök här

Vanliga frågor

Vad kostar ett lån till företaget?

Våra lån har alltid en fast månadsavgift som är baserad på ditt företags individuella Qred Score. Läs mer om Qred Score här.

Vem kan ansöka om ett lån till företaget?

Alla bolagsformer kan ansöka om lån. Det spelar ingen roll om företaget är nytt eller gammalt, stort eller litet - alla företag kan göra en ansökan. Det enda som krävs är ett aktivt och registrerat bolag.

Vad kan jag använda mitt företagslån till?

Oavsett om du ska använda lånet för en tillfällig svacka eller investera för att växa, så finns vi här för dig. Ansök och signera ditt erbjudande digitalt och få pengarna utbetalda samma dag!

Tar ni UC när man ansöker om företagslån?

Vi tar ingen kreditupplysning via UC på dig som privatperson. Däremot tar vi en upplysning genom UC om du ansöker med ett aktiebolag. Annars använder vi alltid Creditsafe. Det är en mikrokreditupplysning som inte påverkar din kreditvärdighet negativt som privatperson, då den endast delas med dig och Qred.

Schyssta priser

Med ett företagslån från Qred är den enda kostnaden för lånet en fast månadsavgift. Månadsavgiften bestäms individuellt baserat på lånets storlek och ditt företags kreditvärdighet. För att se vad just din månadsavgift blir, fyll i en icke-bindande låneansökan här

Fast pris
Inga dolda avgifter
Ej bindande

Kontakta oss

Hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Fler av våra tjänster

Inte säker på att ett företagslån är rätt för ditt företag? Kolla in våra andra tjänster och produkter.

Fram och baksida av Qreds kreditkort Qred Visa

Företagskort

Läs mer

Factoring

Läs mer

Välkommen till vår lånekalkylator för företagslån!

Är du ett företagare som letar efter finansieringsalternativ för att växa ditt företag? Behöver du en snabb och enkel metod för att beräkna kostnaderna för ditt företagslån? Då har du kommit till rätt plats! Vår lånekalkylator för företagslån är det perfekta verktyget för dig.

Vi förstår att företagsfinansiering kan uppfattas som en utmanande och tidskrävande process. Att navigera genom olika lånealternativ och förstå deras påverkan på din verksamhet kan vara överväldigande. Men med vår lånekalkylator kan du göra detta till en smidig och lätt process.

Vår lånekalkylator för företagslån är speciellt utformad för att hjälpa företagare som dig att få en tydlig översikt över lånekostnaderna och vilka alternativ som passar bäst för ditt företag. Genom att ange några grundläggande uppgifter om ditt lån, som lånebeloppet, räntan och återbetalningstiden, ger vår kalkylator dig omedelbara resultat och visar dig den månatliga avbetalningen, den totala lånekostnaden och andra relevanta uppgifter.

Fördelarna med att använda vår lånekalkylator är många. För det första sparar du tid och ansträngning. Istället för att manuellt beräkna lånekostnader och jämföra olika alternativ kan du få omedelbara resultat på bara några sekunder. Du kan snabbt testa olika scenarier och justera parametrar för att se hur de påverkar din månatliga avbetalning och totala kostnader.

För det andra ger vår lånekalkylator dig insikter och kunskaper som hjälper dig att fatta välgrundade beslut. Genom att ha en klar bild av lånekostnaderna kan du planera din budget och se till att dina ekonomiska resurser används på bästa sätt. Du kan också jämföra olika lånealternativ och välja det som passar bäst för dina behov och ekonomiska mål.

För det tredje är vår lånekalkylator användarvänlig och lätt att använda. Du behöver inte vara en utbildad ekonom för att kunna använda den. Allt du behöver göra är att fylla i de nödvändiga uppgifterna i kalkylatorn, och den tar hand om resten. Resultaten presenteras på ett tydligt och lättförståeligt sätt, vilket gör det enkelt för dig att tolka och använda informationen.

Så varför vänta? Ta steget och prova vår lånekalkylator för företagslån redan idag!

Låt oss hjälpa dig att förenkla ditt företagsfinansieringsbeslut och ta kontroll över dina lånekostnader. Ange bara de nödvändiga uppgifterna, och få ett svar med en gång. Vi är här för att göra din tillväxtresa enklare och mer effektiv.

Se mer
Transparenta villkor
Utbetalning samma dag
Ingen bindningstid