Gratis företagskort med 1% cashback

Med Qred VISA betalar du 0 kr i månadsavgift och sparar 1% på alla köp.

Skaffa kortet idag
Alltid 1% cashback
Spara pengar på allt du köper till företaget.
0 kr i månadsavgift*
*Så länge du inte väljer avbetalning. Mer info nedan.
Obegränsat antal kort
Ansök om fler kort till anställda när du behöver det — helt gratis.
Samla kvitton digitalt
Enkel överblick med vår utgiftshantering.

Betalkortet för småföretagare

Med Qreds företagskort sparar du pengar på alla dina inköp.

Det är enkelt – om du har gjort inköp för 10 000 kr får du en faktura på 9 900 kr.

Ansök på 1 minut

Inga dolda kostnader

Uppläggningsavgift
0 kr
Månadsavgift
0 kr
Nytt kort
0 kr
Valutaväxlingspåslag
0 %
Minimum att betala
av månadsfaktura
10% eller 500 kr

Om du vill använda dig av avbetalning så tillkommer en individuellt bestämd ränta som börjar på 1,95% per månad.

Ansök om kortet idag

Över 10 000 företag använder Qred VISA

Ett kanonbra kort med 1% cashback och utan vare årsavgift eller valutapåslag, och kundtjänsten är bra i sitt bemötande. Rekommenderas!

- Johan Engman, Uppsala
Skaffa Qred VISA

Samla alla dina kvitton - digitalt!

Med vår utgiftshantering får du alla dina kvitton digitalt. När du har köpt något behöver du bara ta en bild på kvittot med din mobil. Vid slutet av varje månad får du en rapport med alla utgifter. Bra, va?

Läs mer om Qreds utgiftshantering

Hantera allt i Qreds app

Aktivera ditt kort
Se köp och transaktioner
Hantera kortinställningar

Ladda ner appen: 

App Store DownloadGoogle Play Download
Qred Visakort med app

Vanliga frågor

Vad kostar Qreds företagskort?

Kortet är kostnadsfritt och har ingen månadsavgift. Köpen har en genomsnittlig räntefri period på 45 dagar. En gång i månaden kommer du få en faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Du väljer om du vill betala hela fakturan på en gång (0% ränta) eller dela upp den (från 1,95 % per månad).

Hur hanterar jag en utgift i appen?

Efter att du har gjort ett köp med ditt Qred VISA, går du till den senaste transaktionen i appen, klickar på utgiften och väljer “Hantera utgift”. Då kan du starta kameran på din mobil och ta en bild på kvittot. Klart! 

När du har tagit en bild fyller du i vilken kategori som beskriver typen av köp och hur mycket moms det är i kronor. Vid slutet av varje fakturaperiod får du en rapport av alla transaktioner som har blivit hanterade.

Kan jag betala fakturor med mitt företagskort?

Ja, när du har fått och aktiverat ditt Qred företagskort kan du använda det för att betala fakturor med Qreds mobilapp.

Gör som tusentals andra företag

Testa Qred VISA kostnadsfritt nu. Det fysiska kortet får du inom 5 -7 arbetsdagar men det virtuella kortet kan du börja använda på en gång. Du kan även lägga till ditt kort i din mobila plånbok och betala med ditt virtuella kort varsomhelst där kontaktlösa betalningar accepteras.
Beställ här

Varför skapade vi ett kreditkort för företagare?

"Sedan vi lanserade 2015 har vi hjälpt fler än 25 000 företag. Vårt mål är att hela tiden utveckla oss själva och vår affär för att fortsätta stärka vårt erbjudande för att hjälpa fler företag. Genom Visa-medlemskapet kan vår produktportfolio breddas ytterligare för att passa våra kunders vardagsbehov, säger Emil Sunvisson, VD på Qred."

Kreditkort är en kredit

Anledningen till att det är så svårt för småföretag att få ett företagskort med kredit är att banker inte vill lämna kredit till småföretag. Och ett kreditkort är en kredit. Så enkelt är det. Storbankerna vill tjäna pengar på avgifter och inte behöva ta risker. Tyvärr så är riskerna som högst när bolagen är som minst eller är nystartade. Därför kan bolagsformen vara en avgörande faktor.

Tänk på att aldrig handla för pengar som du inte är säker på att du har i framtiden, då är det bättre att spara.

Kreditkort är egentligen den första lösningen för BNPL - Buy Now, Pay Later

Det är först på senare år som man har börjat prata om BNPL, men kreditkort var egentligen den första lösningen för Köp Nu, Betala Senare. Redan år 1914 i USA såg den första varianten på kreditkort dagens ljus.

Skillnaden mellan Visa och Mastercard?

Generella skillnader mellan Visa och Mastercard är:

  • Mastercard har lite bättre internationell täckning och accepteras av fler handlare än Visa. Även om den siffran inte påverkar dig som företagare i Sverige, då i princip alla som godtar kortbetalningar i Sverige accepterar Visa.
  • Visa förbjuder handlare att ta en extra avgift för köp med ett kort från Visa. Det här är vanligt förekommande för kort från American Express och Diners i Sverige, där en del handlare beslutat sig för att ta en extra avgift för köp med dessa kort.
  • Visa förbjuder även handlare att att ha ett lägsta belopp för kortköp, något som kan påverka kiosker, mataffärer och andra verksamheter där man kan köpa billiga produkter.
  • Mastercard har en något bättre växlingskurs än Visa. Däremot är den så pass marginell att det är viktigare för dig som kortinnehavare att ha koll på den valutapåslag som det kortinstitut eller bank lägger på.

    Dessutom har inte Qred någon extra avgift för köp utomlands.

Testa oss! Det är helt kostnadsfritt!

Du läste rätt. Du kan faktiskt testa kreditkortet helt kostnadsfritt. Det kostar ingenting att ansöka eller att få hem kortet i brevlådan.

Det kostar inte heller någonting extra att betala med kortet. Det enda som kan kosta är om du väljer att utnyttja den kredit som är kopplad till kortet.

Om du däremot betalar fakturan i tid varje månad, så kostar det ingenting extra. Precis som om du hade haft ett vanligt betalkort där pengarna dras från ett konto.

Se mer

Kontakta oss

Hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!
08:00 - 17:30 (mån-fre)
Telefon
020-150 333

Uppskattad väntetid:
Mindre än 1 minut
Email
support@qred.se

Uppskattad svarstid:
Mindre än 24 timmar
Chat
Chatta med oss!

Uppskattad väntetid:
Mindre än 1-2 minuter