My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Vad är det för skillnad på fakturaköp och fakturabelåning?

Fakturaköp och fakturabelåning är två olika metoder för att använda dina kundfakturor som en källa till finansiering för ditt företag.

Sammanfattningsvis, med fakturaköp säljer du fakturorna och överför äganderätten och risken, medan med fakturabelåning använder du fakturorna som säkerhet för ett lån och behåller äganderätten och ansvarar för inkasso.

Valet mellan de två beror på ditt företags behov och preferenser när det gäller hantering av kundrelationer och likviditetshantering.