Omstartslån för företag

Vad är ett om omstartslån?

Att vara småföretagare är inte alltid en dans på rosor. Ibland kan man behöva en omstart. Som småföretagare kan man ibland behöva ett tillfälligt tillskott av pengar. Det kan vara många saker som gör att du är i behov av en liten omstart. Det måste inte heller betyda att det är något negativt att ta ett lån för en omstart. Ett omstartslån är även lämpat för dig som vill växa med investeringar i marknadsföring, varulager, material och verktyg.

Varför behöver jag ett omstartslån?

Det finns flera anledningar till att man kan vara i behov av ett omstartslån som företagare. Några anledningar kan vara:

 • Sjukdom eller skada
 • Semester
 • Tappat en kund
 • Anställd som slutat
 • Varulager som gått förlorat
 • Material, fordon eller verktyg som går sönder

När det händer kan det kännas mörkt. Ett berg som du inte ska behöva bestiga på egen hand. Därför finns Qreds Omstartslån. Vi har förståelse för att du som företagare behöver en liten knuff och hjälp på vägen i din omstart eller uppstart. Men det behöver inte bara vara för att något har gått sönder eller gått snett. Du kanske behöver pengar för marknadsföring eller täcka andra kostnader relaterade till en uppstart.

Omstart för tillväxt

Eftersom att lånetiden är 6 månader så passar våra lån väldigt bra för dig som ser ett kortsiktigt behov och en möjlighet att öka dina intäkter under en snar framtid, för att senare betala tillbaka lånet. Du kanske har en högsäsong framför dörren och behöver pengar till varulager, marknadsföring eller annat. Då kan du snabbt, tryggt och enkelt låna pengar och betala tillbaka när du fått intäkter. Är du t ex en hantverkare så kanske du behöver vissa verktyg för att kunna ta dig an det där drömjobbet? Men eftersom att du får betalt först när jobbet är klart har du svårt att klara det ekonomiskt. Därför finns Qred för att ge dig den omstart och nystart du behöver.

Det kan t ex vara att lägga pengar på marknadsföring som Google Adwords, sociala medier, tidningsannonser, etc.

Omstartslån trots betalningsanmärkningar

Vi vill inte att en betalningsanmärkning ska stå i vägen för dina drömmar och din omstart. Därför kan vi erbjuda ett lån till ditt företag även om du skulle ha en anmärkning. Har du lån och krediter sedan tidigare kan vårt omstartslån lösa det för att du ska få ordning på din ekonomi och fortsätta att växa.

Tips! Läs inlägget stor skillnad mellan UC och kreditupplysning

Qred ABs kreditbedömning

Vi är inte som banken. Hos Qred tittar vi på din affärsidé, kassaflöde och allmän betalningsförmåga snarare än ålder på bolaget, styrelsen, balans- och resultatrapporter. Vi vill att det ska gå bra för dig och ditt företag. Kan du öka din kreditvärdighet som privatperson och som företagare så underlättar det för oss i vår bedömning. Läs därför våra tips om hur du ökar din kreditvärdighet

På Qred använder vi oss at Creditsafe för kreditupplysningar. Något annat som är populärt och för många är synonymt med kreditupplysning är UC. Det är en förkortning för UpplysningsCentralen som både ägs och används av de svenska storbankerna. Skulle någon ta en UC så skulle det synas i din kreditupplysning när du ska ta framtida lån eller på annat sätt behöver visa din kreditvärdighet. Att ha många kreditupplysningar i sin UC-rapport klingar ofta negativt och kan alltså försvåra livet för dig. Med Creditsafe så är det endast vi som tog upplysningen och du som är den vi ska bedöma som ser att vi har tagit en kreditupplysning. Bra, va?

Det här är Qred

 • Företagslån upp till 2 000 000 kr.
 • Fast månadsavgift
 • Ingen ränta, uppläggningsavgift eller dolda avgifter
 • Betala bara för de månader du använder lånet
 • Ingen bindningstid
 • Alltid personlig service

Tips! Läs inlägget lyft företaget - skaffa en mentor