Mikrolån till företag

Vad är ett mikrolån?

Småföretagare som har svårt att få ett banklån? Vi löser det!
Med mikrolån menar man ett lån till relativt små företag. Ursprungligen har mikrolån använts för att stimulera småföretagsamhet i tredje världen, men det passar minst lika bra till svenska småföretag.

Ett mikrolån till företag är ett lån på upp till 250.000 kr. Det passar bra när små företag har ett tillfälligt behov av extra likviditet.
Framförallt används mikrolån när det inte finns någon säkerhet att pantsätta, såsom fastigheter eller kapitalvaror.

Tips! Läs inlägget Gratis marknadsföring för ditt företag

Mikrolån utan UC?

Betalningsanmärkning? Inga problem! På Qred ansöker du snabbt och enkelt om ett mikrolån från 10.000 kr upp till 250.000 kr. Det tar bara någon minut att ansöka och vi lovar att ge dig ett snabbt svar. Hos oss kan du ansöka om mikrolån utan UC. Däremot tar vi en kreditupplysning på bolaget och bolagets företrädare. Efter det gör vi en bedömning om lånet ska godkännas eller ej.

Våra lån har ingen uppläggningsavgift, ingen bindningstid, inga dolda avgifter, ingen ränta och fast avgift. Bra, eller hur?

Tips! Läs inlägget Stor skillnad mellan UC och kreditupplysning

Det är skillnad på småföretag och småföretag

Många banker och kreditgivare slår sig för bröstet för att de fokuserar på s.k. SME (Small and Medium Enterprises). Enligt EU är ett litet företag ett företag som har upp till 50 anställda och ett medium-stort företag har upp till 250 anställda. När vi på Qred pratar om småföretag så tänker vi på de allra minsta företagen, med bara några eller ingen anställd. Det är tyvärr ett segment som många tycker är olönsamt och benämns av bankerna som mikroföretag.
Tips! Läs inlägget Företagslån är inget negativt - Så här kan du växa!