My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Företagslån utan UC till småföretag i Sverige

Lån utan UC till företag

Ingen UC på dig som privatperson
UC på aktiebolag
Creditsafe för privatpersoner
Ansök nu!Ansök nu!

Företagslån utan UC till småföretag

Att få ett företagslån utan UC är i princip omöjligt. I alla fall om du har ett aktiebolag då det är den vanligaste kreditupplysningen. I vissa fall kan man ta hjälp av Creditsafe, Bisnode eller andra kreditupplysningar, men då är det oftast bara för att få en upplysning på en privatperson.

På Qred använder vi kreditupplysningar från UC på alla aktiebolag, men en upplysning från Creditsafe på dig som privatperson. Det är för att vi inte vill belasta din kreditvärdighet mer än vad som är nödvändigt.

Hur får jag ett lån utan UC på mig som privatperson?

Enkelt! Du gör en gratis och ej bindande ansökan hos oss på Qred. Så här går det till:

  1. Ansökan tar 1 minut
  2. Du får besked inom 1 timme
  3. Pengarna utbetalas samma dag

Lånet har dessutom...

  • Ingen bindningstid
  • Inga startavgifter
  • Inga dolda kostnader

Tänk på att det kommer att dras en kreditupplysning genom UC på ditt företag om du har ett aktiebolag.

Ansök nu!

Är du en småföretagare som letar efter finansiering och vill undvika att din kreditvärdighet påverkas negativt av en kreditupplysning hos UC? Då har du kommit rätt. Här får du mer information om företagslån utan UC.

Vad ska du tänka på kring UC när du ansöker om företagslån?

UC (Upplysningscentralen) är ett av Sveriges ledande kreditupplysningsföretag och används av många långivare för att bedöma din kreditvärdighet. När du ansöker om ett lån och UC begär en kreditupplysning, registreras den förfrågningen i din kreditrapport. Om du har flera förfrågningar inom en kort tidsperiod kan det sänka din kreditvärdighet och göra det svårare att få godkänt för lån i framtiden.

För småföretagare är en sund kreditvärdighet avgörande, och därför kan det vara lockande att söka efter alternativ till företagslån utan UC.

Däremot kan det ofta handla om oseriösa långivare, som inte har dolda kostnader eller andra höga avgifter för lånet. Ta det som ett sundhetstecken att din långivare eller bank vill göra ett välgrundat beslut och anpassa krediten efter dina förutsättningar.

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil