Jag har fler än ett kort kopplat till Apple Pay, kan jag välja vilket jag vill betala med?

Absolut, följ bara dessa steg för att välja vilket kort du vill betala med:

  • iPhone med Face ID: Dubbelklicka på högra sidoknappen och vänta tills du ser ditt förvalda kort. När du ser kortet, tryck lätt på skärmen. Du ska då se alla dina kort som är kopplade till din Apple Wallet. Välj på kortet du vill betala med genom att trycka på det. Nu är det bara att kolla på din iPhone för att verifiera dig, för att sen hålla den mot kortterminalens yta för kontaktlösa betalningar för att betala. 
  • iPhone med Touch ID: Håll din enhet nära kortterminalen utan att ha ditt finger på Touch ID knappen. Tryck på ditt förvalda kort när du ser det för att se alla kort i din Apple Wallet och välj  sedan kortet du vill betala med genom att trycka på det. När du har bytt kort är det bara placera ditt finger på Touch ID knappen för att betala.
  • Apple Watch: Dubbelklicka på sidoknappen på din Apple Watch och vänta tills du ser ditt förvalda kort. Svep sedan höger eller vänster för att välja ett annat. När du har valt kort är det bara hålla din Apple Watch mot kortterminalens yta för kontaktlösa betalningar för att betala.