My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Kvinna som är glad över sitt likviditetslån

Likviditetslån till företag

Likviditetslån utan UC på bolaget
Att ansöka är gratis och inte bindande
Inga dolda kostnader eller startavgifter
Ansök nuAnsök nu

Behöver ditt företag likviditet?

Oavsett om ditt företag behöver likviditet för att växa eller en tillfällig svacka, så finns vi på Qred här för dig.

Likviditetslån till företag utan UC

Vi tar ingen UC på dig som privatperson, utan vi använder oss av Creditsafe. Då ser endast vi (Qred) och du den kreditupplysningen.

Ansökan tar endast 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. Bra, va?

Ansök nu

Välkommen till vårt likviditetslån

Få omedelbar tillgång till likvida medel för att stärka ditt företag

Är du i behov av snabb finansiell flexibilitet för ditt företag? Vårt likviditetslån är den perfekta lösningen för att säkra likvida medel och möjliggöra tillväxt och expansion. Oavsett om du behöver kapital för att hantera oplanerade utgifter, investera i ny utrustning eller finansiera tillfälliga projekt, så har vi det låneprogram som passar dina behov.

Varför ska du välja vårt likviditetslån?

  1. Snabb och smidig tillgång till likvida medel: Vi förstår vikten av att ha tillgång till pengar när du behöver det som mest. Vårt likviditetslån erbjuder snabb behandlingstid och pengarna kan vara på ditt företags konto inom kort. Vi eliminerar onödig byråkrati och gör det enkelt för dig att få tillgång till kapital.
  2. Flexibla lånebelopp: Oavsett om du behöver en mindre summa för att täcka kortsiktiga behov eller en större summa för att genomföra större projekt, kan vårt likviditetslån anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder flexibla lånebelopp och skräddarsydda lösningar för att passa din verksamhet.
  3. Inga krav på säkerhet: Vi förstår att många företag inte har tillgång till tillräckliga tillgångar för att använda som säkerhet. Med vårt likviditetslån behöver du inte oroa dig för att lämna säkerheter, vilket gör det till en bekväm och riskfri finansieringslösning för ditt företag.
  4. Flexibel återbetalning: Vi erbjuder flexibla återbetalningsalternativ för att passa din verksamhets ekonomiska situation. Våra låneprogram kan anpassas efter dina kassaflödesbehov och erbjuder rimliga räntor och flexibla återbetalningstider.
  5. Personlig och pålitlig service: Vi är dedikerade till att ge en personlig och pålitlig service till våra kunder. Vårt erfarna team av finansiella experter finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor, guida dig genom processen och ge råd för att hjälpa dig att fatta de bästa besluten för ditt företags framgång.

Ta nästa steg för att säkra ditt företags framtid

Fyll i vårt enkla ansökningsformulär och låt oss hjälpa dig att få tillgång till de likvida medel du behöver för att stärka och expandera ditt företag. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och vara en pålitlig partner på din företagsresa. Kontakta oss idag och låt oss ta nästa steg tillsammans mot framgång!

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil