My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Brygglån för företag mellan olika säsonger eller investeringar

Brygglån för företag

Ingen UC på aktiebolag
Att ansöka är gratis och inte bindande
Inga dolda kostnader eller startavgifter
Ansök nuAnsök nu

Brygglån till aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag

Vi tar ingen UC på dig som privatperson, utan vi använder oss av Creditsafe. Då ser endast vi (Qred) och du den kreditupplysningen.

Ansökan tar endast 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. Bra, va?

Hur får jag ett överbryggningslån till företaget?

Enkelt! Du gör en gratis och ej bindande ansökan hos oss på Qred. Så här går det till:

 1. Ansökan tar 1 minut
 2. Du får besked inom 1 timme
 3. Pengarna utbetalas samma dag

Lånet har dessutom...

 • Ingen bindningstid
 • Inga startavgifter
 • Inga dolda kostnader
Ansök nu

Välkommen till Qred - Din partner för brygglån till företag

Behöver ditt företag snabb finansiering för att möta omedelbara behov? Letar du efter en pålitlig och flexibel lösning som kan hjälpa dig att fylla gapet mellan dina kortsiktiga kapitalbehov? Då har du kommit till rätt plats! På Qred erbjuder vi specialiserade brygglån till företag, skräddarsydda för att möta dina unika finansiella krav och hjälpa dig att nå dina affärsmål utan avbrott.

Vad är ett brygglån och hur kan det hjälpa ditt företag?

Ett brygglån är en typ av kortfristig finansiering som tillhandahålls för att överbrygga klyftan mellan två ekonomiska händelser eller transaktioner. Det kan vara till stor hjälp för företag som behöver snabb tillgång till kapital för att täcka kostnader som uppstår före en större finansieringsrunda eller före försäljningen av en tillgång.

Här på Qred erbjuder vi brygglån specifikt utformade för att hjälpa företag i olika branscher och storlekar att hantera sina kortsiktiga finansieringsbehov. Oavsett om du behöver pengar för att täcka driftskostnader, köpa ny utrustning, göra förbättringar eller finansiera en expansion, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Varför ska du välja Qred för ditt brygglån?

 1. Snabbhet och smidighet: Vi förstår vikten av snabb tillgång till kapital när ditt företag behöver det som mest. Vår ansökningsprocess är enkel och smidig, vilket gör att du kan få svar inom kort tid och snabbt kunna fortsätta med dina affärsaktiviteter.
 2. Flexibilitet: Vi erbjuder flexibla lånevillkor för att passa dina specifika behov och mål. Våra lån kan anpassas efter din återbetalningsförmåga och affärsmodell, vilket ger dig en bekväm och trygg lösning för att möta dina kortsiktiga kapitalbehov.
 3. Erfarenhet och pålitlighet: Med Qred har du förmånen att samarbeta med en pålitlig partner som har omfattande erfarenhet inom branschen. Vi har hjälpt många företag att uppnå sina finansiella mål genom att erbjuda skräddarsydda brygglån och vi är redo att hjälpa dig också.
 4. Individuell rådgivning: Vi tror på personlig service och rådgivning. Vårt team av finansiella experter finns tillgängligt för att diskutera dina behov och mål, och vi arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vara en pålitlig partner genom hela deras företagsresa.
 5. Konkurrenskraftiga räntor: Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor för våra brygglån, vilket hjälper dig att minimera kostnaderna och maximera din avkastning. Vi strävar efter att erbjuda ekonomiskt fördelaktiga lösningar som kan stärka din ekonomi och hjälpa dig att växa.

Hur ansöker du om brygglånet hos Qred?

Ansökningsprocessen för ett brygglån hos oss på Qred är enkel och smidig. Du kan börja med att fylla i vårt online-ansökningsformulär eller kontakta vårt team för personlig assistans. Vi kommer att behöva viss information om ditt företag och dina finansiella behov för att kunna utvärdera din ansökan.

När vi har mottagit din ansökan kommer vårt team att granska den noggrant och återkomma till dig inom kort tid. Vi strävar efter att ge snabba svar för att du ska kunna fatta välgrundade beslut och komma igång med din finansieringsprocess utan dröjsmål.

Kontakta oss idag för att få mer information!

Om du är i behov av snabb finansiering och vill ha en pålitlig partner som kan erbjuda skräddarsydda brygglån till ditt företag, tveka inte att kontakta Qred. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge dig mer information och guida dig genom hela processen.

Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag att växa och blomstra genom att erbjuda dig den finansiella flexibilitet och trygghet som våra brygglån kan ge. Kontakta oss idag och låt oss bli din finansieringspartner för framgång!

Lycka till med företagandet! 

Personlig service på en gång.
Kontakta oss!

Låt oss hitta de rätta lösningarna för just ditt företag.
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil