Hur kan vi hjälpa till?

Här kan du läsa våra vanligaste frågor om kreditkortet.
App Store DownloadGoogle Play Download
Hämta Fullmakt 1
Välj fullmaktsmallen ovan om du behöver att en extern person hämtar dokumentation å ditt företags vägnar. Detta inkluderar saldobesked, fakturakopior eller en konto sammanställning.
Hämta Fullmakt 2
Välj fullmaktsmallen ovan för övriga ärenden eller om du önskar att en extern person skall assistera dig i administration om ditt lån hos oss.

Vad är utgiftshantering?

Utgiftshantering är en funktion som är kopplad till Qred VISA och vår app, som gör att du kan samla alla dina utgifter på ett och samma ställe. Här kan du hantera alla företagets utgifter, både för dig och för dina anställda. Du slipper i princip all hantering av kvitton och sparar tid som du istället kan lägga på att skapa tillväxt i ditt företag. Bra, va?

Är utgiftshanteringen i Qred VISA kopplat till något bokföringsprogram?

Inte just nu. Vi tittar på lösningar för att kunna integrera till olika system.

Hur hanterar jag en utgift i appen?

Efter att du har gjort ett köp med ditt Qred VISA, går du till den senaste transaktionen i appen, klickar på utgiften och väljer “Hantera utgift”. Då kan du starta kameran på din mobil och ta en bild på kvittot. Klart! 

När du har tagit en bild fyller du i vilken kategori som beskriver typen av köp och hur mycket moms det är i kronor. Vid slutet av varje fakturaperiod får du en rapport av alla transaktioner som har blivit hanterade.

Behöver jag Qreds app för att hantera en utgift?

Ja, du behöver två saker för att komma igång med utgiftshantering - ett Qred VISA och vår app.

Kostar det att hantera utgifter i appen?

Nej, det kostar ingenting att använda Qreds utgiftshantering.

Kan jag redigera en utgift?

Om du har råkat göra fel, så kan du kan redigera en utgift direkt i appen. Utgiften måste redigeras före månadens period löper ut (innan du får fakturan skickad till dig).

Måste jag fortfarande spara mina papperskvitton?

Ja, även om du har skannat ditt kvitto och fått en digital kopia kräver svensk lag att du sparar kvittot i 3 år efter ett nytt räkenskapsår.

Kan jag ladda ned en utgiftsrapport?

Ja, vid slutet av varje utgiftsperiod skickas din rapport till dig. Rapporten får du tillsammans med din faktura för Qred VISA via email, till den adress som du angav när du ansökte om ditt Qred Visa.

Kontakta oss

Vi älskar småföretagare. Hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil