My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Veckans företag: Waesterberg Photography

25/5/2020
1
minuter
Foto på en vit och ljus lokal som vår kund Waesterberg Photography har tagit

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred Bank AB
1
minuter

Waesterberg Photography - sublima men ändå kraftfulla uttryck


Waesterberg Photography drivs av Gustaf Waesterberg
, professionell fotograf sedan två decennium. Gustafs fotografier kännetecknas av en ren, enkel och direkt stil med sublima och kraftfulla uttryck.

Waesterberg Photography på Studio Polhem har förmodligen innerstans mest prisvärda hyrstudio, med 180 kvadrameter av kreativ atmosfär och familjär känsla. Hela 15 meters fotograferingsavstånd kan ordnas, och eftersom ingången är direkt från gatan utan trappor kan stora objekt enkelt rullas in för fotografering.

Ni kan förvänta er ett engagerat och personligt bemötande - förpackat i en ändamålsenlig lokal på Kungsholmen i centrala Stockholm. Läs gärna mer på waesterberg.se.

Några av företagets kunder: Allt om bröllop, Amelia, Atlas Copco, Auktionscompaniet, Berwaldhallen, Google, Glitter, OKQ8, Ordfront förlag, Promoters, Plaza kvinna, Polhem PR, Stockholms Universitet, Storholmens Fastigheter, Tara, Tidningen S, ToppHälsa, Vecko Revyn, Vetenskap & Allmänhet.

Hur hamnade då Gustaf här på vår sajt? Jo, Qred har under intensiva perioder hjälpt till med finansiering av utrustning till verksamheten genom vårt företagslån.

Vi har kontakt med så många fantastiska företag! Varje vecka försöker vi välja ut ett av dem och berätta lite mer om deras affärsidé och historia - vi kallar det Veckans Företag.

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil