Veckans företag: Shopet – Allt för hund och katt online

22/11/2016
2
minuter
Husdjur
2
minuter

Shopet är en riktig fackhandel på nätet

Shopet är en riktig fackhandel som verkligen bryr sig om ditt husdjur. På företagets hemsida www.shopet.se hittar man allt man kan tänka sig behöva för hund, katt och häst. Ägarna är stolta över att kunna erbjuda kunderna en personlig service och stor kunskap om sina produkter.

Shopet startade 2015 i Sverige, men grundades redan 2009 i Norge där butiken heter Hundepoter. Sedan starten har tusentals nöjda husdjursägare handlat i butiken.

Företaget startade i Norge, men växer nu snabbt i Sverige

Vi har pratat med grundaren Lars Ottesen som sedan ett par år bor i Sverige för att starta och driva den svenska verksamheten.

”Vi har Norges allra största sortiment och är samtidigt ett familjeföretag med ett brinnande engagemang för det vi arbetar med. Våra kunder är vår grund – och vi arbetar hårt för att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna!”

Personlig service och produktkännedom är viktigt även online

Det norska arvet lever kvar, trots att Shopet är etablerat i den helsvenska skånska myllan i Åstorp utanför Helsingborg. Så bli inte förvånad om du ibland får svar på norska!

”Det ska vara extra trevligt att handla från oss. Vi får dagligen nya medlemmar i vår flock och vi gör vad vi kan för att alla ska få en bra upplevelse hos oss. Vi har själva husdjur och känner väl till våra produkter. Vi kan också mycket om våra fyrbenta vänner och erbjuder tjänster som fackhandel till kunder varenda dag.”

Med rätt finansiering kan företaget växa

När shopet skulle expandera sin Svenska verksamhet behövdes ett extra tillskott av kapital för att köpa in varor och satsa på marknadsföring. Med hjälp av ett företagslån fick shopet kapitalet som krävdes för att få en bra start på verksamheten.

Vi önskar shopet lycka till med verksamheten och gratulerar till utmärkelsen Veckans Företag

Dela inlägget