My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Veckans företag: SAFI.se

4/4/2016
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

SAFI - Språkapp för inkludering

SAFI står för Språkapp för inkludering och är en IT-lösning som förenklar kommunikation, detta oavsett språk. SAFI är en applikation för smartphones, surfplattor och webb som gör det möjligt att enkelt skicka och ta emot meddelanden. SAFI finns idag i flera olika versioner.

SAFI skol- och förskoleversion förenklar kommunikation mellan skola/förskola och föräldrar. Lärare och pedagoger kan enkelt skicka meddelanden på svenska till elevernas föräldrar och föräldrarna tar emot meddelandet översatt till det språk de själva valt i SAFI. Föräldern svarar på sitt språk men skolan får svaret på svenska.

Föräldrar har också möjlighet att skicka meddelanden till skola/förskola. Med andra ord en tvåvägskommunikation utan språkförbistringar och komplikationer. Alla meddelanden i SAFI är standardmeddelanden som är översatta av professionella översättare och sedan spelas in av tolkar. I SAFI finns en uppläsningsfunktion som gör att man kan lyssna på alla meddelanden. Det gör att SAFI även fungerar för analfabeter.

SAFI (www.safi.se) är en produkt som utvecklas av Soft Solutions Partner AB, ett modernt IT-bolag med ca 10 heltidsanställda och flera behovsanställda i Sverige. Bolaget har ett dotterbolag med 15 resursprogrammerare i Pakistan. Läs mer och gilla på Facebook: https://www.facebook.com/safi.sprakapp/

Vår affärsidé är att utveckla egna produkter - Qred har hjälpt oss med investeringen som behövs för att ta fram nya versioner av SAFI, säger Gisele.

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil