Veckans Företag - MarieBelle

Mariebelle är Veckans Företag på Qred. Företagets grundare Marie Carlsson driver det som ett grossistföretag för hantverk i papier maché. Vackra färger och mönster på dosor, påskägg, julkulor, mm. Det är väldigt populärt att köpa Maries fina produkter till sina anställda eller till kontoret. Läs mer och se de fina kreationerna på MarieBelles hemsida.

Hej Marie, berätta lite om MarieBelle!
Jag importerar ett hantverk som är handgjort i papier maché. Alltså, av återvunnet tidningspapper. Så i moderna ord är det recycling. Och de gör det i norra Indien. I Kashmir. Askar, julkulor, påskägg som sedan handmålas i fina mönster med blommor och fåglar.  Jag säljer till butiker, som grossist. Och jag säljer på olika ställen direkt till privatpersoner. T ex på Skansens julmarknad.

MarieBelle julkulor

Vad finns det för utmaningar för företagare i Sverige idag?
Alltså, min största utmaning är min likviditet. Jag har långa beställningstider och det tar lång tid så att det är min största utmaning som småföretagare.

Hur kom du i kontakt med Qred och varför valde du just Qred?
Jag kommer inte ihåg hur jag kom i kontakt med er. Om det var via Internet eller så. Men ni dök upp vid rätt tillfälle, när jag hade ett behov. Så det var mer av en slump att det blev just Qred.  Men jag är väldigt nöjd!

Bli en bättre företagare - Qred tipsar!

Vi är experter på finansiering. Men vi har andra värdefulla kompetenser också. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap och tips för att Sveriges småföretagare kan växa och bli ännu bättre. Läs mer i Qred Tips

Finansiering

Du kanske känner igen dig i Maries utmaningar? Är likviditet ett problem som hindrar dig från att utveckla ditt företag? Då kan vi på Qred Företagslån hjälpa dig. Med ett tillfälligt tillskott av pengar så kan du utöka ditt varulager, investera i marknadsföring, anställa personal eller på annat sätt skapa förutsättningar för tillväxt. Be om en kostnadsfri offert som ejär bindande redan idag - Du får besked inom 1 timme!

Dela inlägget