Veckans Företag - Leo på Mind-Well

Leo Olofsson är VD på företaget Mind-Well som är Veckans Företag på Qred. Han driver företaget tillsammans med sin fru Erika. Han har även en redovisningsbyrå som tar upp det mesta av hans tid men han driver startupen Mind-well på kvällar, helger och när han får tid över. När Leo och företaget såg ett behov av ett tillfälligt tillskott av pengar så kom de, på rekommendation från en annan kund, till oss på Qred Företagslån. Läs mer om Mind-Well på deras hemsida.

Se intervjun med Leo Olofsson från vårt besök i Östersund.

Vi besökte flera företag på vår turné i Norrland.
Alexander på Odéns Byggservice
Micke och Anette på Presentproffset.se

Transkribering av filmen

Berätta lite om dig och ditt företag.
Leo Olofsson heter jag, entreprenör. Är född och uppväxt i Åredalen. Jag driver en redovisningsbyrå. Men håller även på med en startup som vi har döpt till Mind-Well. Kort och gott så är det ett innovativt och digital HR-verktyg.

Vad ser du för utmaningar med att vara företagare idag?
Ja... Jag ser inga! Man är ju galen som entreprenör men jag ser inga utmaningar. Jag ser bara fördelar!  Det finns bara lösningar. Om man fokuserar på problem så kommer man inte så långt. Utan du måste alltid rikta om det till: Var är lösningen?

Vad ser du för framtid med företaget?
Jag ser en väldigt ljus framtid. Jag tror otroligt mycket på min produkt! Det handlar liksom att få företag att på en annan nivå uppmärksamma personalfrågor, psykisk ohälsa och arbetsmiljöfrågor och alltihop. Så att jag ser en jätteljus framtid. För att det är precis det här som behövs!

Hur kom ni i kontakt med Qred?
Vi behövde likvida medel för marknadsföring. På rekommendation så visste jag att det var enkelt med Qred och då tog jag kontakt. Och det var ju väldigt enkelt! På det spåret är det.

Skulle du kunna rekommendera Qred?
Absolut! Inga tvivel! Vill man få tag på ett lån på ett enkelt sätt... Med en enkelt kontakt. En bra kontakt. Bra service. Ja, då rekommenderar jag Qred!

Vad roligt! Tack!

Vi på Qred tackar för att vi fick besöka Leo och Erika på deras kontor i Östersund och önskar de lycka till i framtiden!

Dela inlägget