My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Veckans Företag - Kom å Hälsa

5/6/2017
1
minuter
Kom å hälsa

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred Bank AB
1
minuter

Sveriges småföretagare är de som driver vårt land framåt. Vi på Qred vill hylla företag som vi tycker har en god verksamhet, rolig idé och ett bra driv! Därför väljer vi ut företag som inspirerar oss till Veckans Företag och ber dem att berätta sin historia.

Johanna på Kom å Hälsa

Veckans Företag är Kom å Hälsa i Falkenberg. Johanna Skoglund är grundare och instruktör till företaget som öppnade upp sin verksamhet år 2014. Hennes vision är att få människor att vardagsmotionera och har mängder med smarta tips på hur du kan nyttja dygnets alla timmar. Visste du t ex att två matkassar kan vara ett riktigt bra träningsredskap under din promenad till bilen? Få fler tips på Kom å Hälsas Facebooksida.

Hört från en kund till Johanna: "Här är det en lugn, trygg och varm miljö. Inget vanligt gym."

Se intervjun med Johanna

Johanna Skoglund Kom å Hälsa

/Teamet på qred

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil