Veckans företag: Källan Restaurang och Cafe

Källan är en oas i Oxelösunds skärgård

Källan drivs av Conny Steisjö sedan 2013, på Jogersö i Oxelösunds skärgård. Här kan både företag, organisationer och privatpersoner hålla privata möten i vacker skärgårdsmiljö. Restaurangen kännetecknas av hållbarhet, ekologiska ingredienser och kvalitet.

Utöver restaurangen hittar man Bastu & Relax med plats för upp till 24 personer för en skön avkoppling. Om man vill abonnera hela bastu & relax går det också att göra gruppbokningar även utanför vanliga öppettider. Företag kan också boka diverse aktiviteter i naturen, bland annat kajakpaddling, vandring på Sörmlandsleden, yoga och även matlagningskurs. Dessutom kan Källan hjälpa till med catering och bröllopsfirande.

Qred hjäpte Källan och Conny med ett företagslån för att kunna investera och säkra fler platser på uteserveringen samt värme för att kunna ta emot fler gäster. Företagslån till restauranger, caféer, och food trucks är någonting som har växt snabbt oss hos, då vi ser att många restauranger kan behöva kapital när ägaren vill investera i expansion, eller hjälpa till med tillskott efter sommaren eller högsäsong.

Vi har kontakt med så många fantastiska företag! Varje vecka försöker vi välja ut ett av dem och berätta lite mer om deras affärsidé och historia - vi kallar det Veckans Företag.

Dela inlägget