My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Veckans företag: Källan Restaurang och Cafe

8/11/2016
1
minuter
Fantastisk mat från Källan

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Källan är en oas i Oxelösunds skärgård

Källan drivs av Conny Steisjö sedan 2013, på Jogersö i Oxelösunds skärgård. Här kan både företag, organisationer och privatpersoner hålla privata möten i vacker skärgårdsmiljö. Restaurangen kännetecknas av hållbarhet, ekologiska ingredienser och kvalitet.

Utöver restaurangen hittar man Bastu & Relax med plats för upp till 24 personer för en skön avkoppling. Om man vill abonnera hela bastu & relax går det också att göra gruppbokningar även utanför vanliga öppettider. Företag kan också boka diverse aktiviteter i naturen, bland annat kajakpaddling, vandring på Sörmlandsleden, yoga och även matlagningskurs. Dessutom kan Källan hjälpa till med catering och bröllopsfirande.

Qred hjäpte Källan och Conny med ett företagslån för att kunna investera och säkra fler platser på uteserveringen samt värme för att kunna ta emot fler gäster. Företagslån till restauranger, caféer, och food trucks är någonting som har växt snabbt oss hos, då vi ser att många restauranger kan behöva kapital när ägaren vill investera i expansion, eller hjälpa till med tillskott efter sommaren eller högsäsong.

Vi har kontakt med så många fantastiska företag! Varje vecka försöker vi välja ut ett av dem och berätta lite mer om deras affärsidé och historia - vi kallar det Veckans Företag.

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil