Veckans Företag - Eggs Inc

Eggs Inc

Vi träffade den trevlige och sympatiske Dan på Eggs Inc för att gratulera honom till att företaget blivit utsett till veckans företag på Qred Företagslån.

På Eggs Inc står ägget i fokus. Alla rätter innehåller, på ett eller annat sätt, ägg. Deras smarta frukostpaket och fräscha luncher kommer garanterat att göra succé för alla som passerar city och vill äta nyttigt. De har grundat företaget genom crowdfunding och när den dåvarande restauranglokalen på Regeringsgatan skulle rivas krävdes ett extra tillskott för att överleva de månader som de stod utan intäkter innan den nya restauranglokalen invigdes. Kostnader som leasing, fakturor och personal kan vara tuffa att klara av men då hittade de oss på Qred.

Kocken Andreas Hedlund blev årets kock år 2002 och har medverkat i inte mindre än två nobelmiddagar. Äggen är ekologiska så att jorden och hönorna mår lite bättre och alla mejerivaror är laktosfria. Allt för att fler ska kunna ta del av deras fantastiska rätter!

SE INTERVJUN MED DAN

eggs_inc_personal

- Anders Hedlund med personal

Qred och Eggs Inc

Vi tror på Sveriges företagare. Det var därför vi kände att det var en självklarhet att hjälpa företaget när de behövde ett tillfälligt kapital för att överleva de tuffa månaderna mellan stängning och nyöppning. Du kan läsa mer om Eggs Inc på deras Facebooksida då deras hemsida är under uppbyggnad.

Om Veckans Företag

Att utse och träffa företag är något som vi tycker är oerhört roligt. Vi får, på nära håll, se hur Sveriges företagare har det i sin vardag. Vill du läsa om fler Veckans Företag?

Kom å Hälsa

Ekerö Utbildning

Smart Optimering

Flakgrossisten

//Teamet på Qred

Dela inlägget