Veckans företag: Din och min Hobby

8/7/2016
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Vi har kontakt med så många fantastiska företag! Varje vecka försöker vi välja ut ett av dem och berätta lite mer om deras affärsidé och historia - vi kallar det Veckans Företag.

Din och min Hobby - en riktig modell butik med webbshop

Din och min Hobby drivs av Sani, som har byggt upp företaget själv från grunden. Sani har en passion för produkterna han säljer som går tillbaka till barndomen.  En riktig modell butik med webbshop där du hittar det mesta både nytt och second hand.
För nybörjare och proffs byggare.

Några av företagets kända varumärken: Heller, Revell, Hobby Boss, Pegasus, Bronco, Kitty Hawk, Italeri, MB, Springer, Trumpeter, Airfix, Tamiya, ESCI, Humbrol, Dragon, Zvezda, UM, SKIF, Milliput, Evergreen, Academy, Kinetic, Lindberg, med flera.

Hur hamnade Sani här på vår sajt? Qred har hjäpt Din och min Hobby med företagslån då och då senaste åren och tycker att det är spännande att se vad han har åstadkommit både med webbshoppen och butiken som växer i Borås.

Besök Din och min Hobby på nätet: http://www.dinominhobby.se/

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil