Veckans företag - Costas of Sweden

Veckans företag vinner utmärkelse i hård konkurrens

Det har varit svårt att välja ut ett Veckans företag denna gång - vi har så många spännande kunder att berätta för er om!

Efter noga övervägande har vi dock valt att runda av ett fantastiskt 2016 genom att presentera… trumvirvel… Costas of Sweden ”The Coffee Bar”!

Våra källor bekräftar att Costas, som bland annat driver Costas Café & Roastery i Umeå, är något av en legend i såväl Umeå som i kaffebranschen. I företagsgruppen ingår verksamheter som alla på något sätt vidrör ämnet kaffe - kaffe av högsta kvalitet. Man lägger stor vikt vid att hitta de bästa leverantörerna av kaffe världen runt, från Brasilien och Panama och hela vägen till Indien. Man arbetar också med hela kedjan från import till rost och slutligen serverar man själv kaffet i sitt café. Det gör också att man bidrar till en ansvarsfull och givande affärsrelation för kaffeodlarna - eftersom man själv kontrollerar hela kedjan kan man betala riktigt bra priser direkt till odlarna. Vi är imponerade av sättet Costas lyckas kombinera hög kvalitet och hållbart företagande på.

Costas of Sweden har över 3700 likes på Facebook (CostasOfSweden), och recensionerna på cafekartan.se talar sitt entydiga språk - det är där man hittar det bästa kaffet i Umeå!

Qred har tillfälligt varit delaktiga i ett stadie av hög tillväxt för Costas, och vi se fram emot att följa verksamhetens utveckling i framtiden. Om ni någon gång besöker Umeå så vet ni vart ni ska ta en kopp kaffe.

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Dela inlägget