Veckans Företag - Coola Tanten i Stockholm

12/10/2017
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

Under en fin höstdag passade vi på att träffa Coola Tanten på Vikingagatan i Stockholm. En trevlig butik med fokus på retroklänningar inspirerade från 50- och 60-talet. Eva Fröberg driver företaget tillsammans med sin äldsta dotter Susanna som sköter det mesta kring marknadsföringen.

Hej Eva! Berätta lite om dig själv och Coola Tanten.
Jag heter Eva Fröberg. Jag och min äldsta dotter Susanna har den här butiken tillsammans som vi startade för drygt fyra år sedan. Tyngdpunkten ligger på klänningar i lite retrostil. Det är alltså nytillverkat men med mycket inspiration från främst 50- och 60-tal. För vi tyckte att klänningar inte var så lätta att hitta i den vanliga konventionella handeln. Därför kan vi erbjuda ett brett urval av olika klänningar som både är bekväma och sköna för vardag och fest.

Vad ser du för utmaningar med att vara företagare i Sverige idag?
Det är väl att hela tiden kunna nå ut till kunderna men vi känner att vi är ganska duktiga på sociala medier. Susanna arbetar med Instagram och Facebook och där lägger vi ut när vi får in nyheter, talar om att nu har det här kommit hem och vi kan då rikta sponsrade inlägg mot speciella kundgrupper som t ex kvinnor mellan 25-75 år och i Norden. Så att webshopen är ett väldigt bra komplement för de som inte bor i närheten.

Hur kom det sig att ni kom i kontakt med Qred och varför valde ni just Qred?
Vi kände väl att det var många inköp nu på hösten och mycket som ska betalas. Det kanske tar 3-6 månader innan allt har gått runt. Då såg vi att det var ett bra alternativ. Det såg trevligt ut, det var lätt att ansöka och allt gick väldigt smidigt och bra.

Känner du någon som behöver ett företagslån? Tipsa om företagslån och få provision!

/Teamet på Qred

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil