Veckans Företag: Ahlséns Entreprenad AB

Ahlséns Entreprenad AB är baserat i Valla i Katrineholms kommun, och har som mål att erbjuda hög kvalitet på markjobb och se till att kundens förväntningar är uppfyllda.

Kunderna kommer främst från Katrineholms kommun men också andra ställen i Södermanland som Tystberga, Gnesta, Mariefred, Eskilstuna, Vingåker, Norrköping och Nyköping.

Ahlséns Entreprenad AB kan hjälpa med ett brett utbud av tjänster, t ex: enskilda avlopp, plattläggning, vinkelelement sättas, mindre murar i trädgården för planteringar mm, väg kantskäras eller möjligen dikas, planering av gräsmattan, utläggning av matjord / grus på grusplanen / gången / gräsmattan, nyanläggning av trädgård, plantering och planering av gräs, och annat markarbete.

Ahlséns Entreprenad AB har även ett etablerat samarbete med Ahlsell, Dahl, Oscarsbergs trädgårdhandel, Stone Factory, Benders, Flisby, S:T Eriks m.fl.. för leveranser av material.

Även om bolaget går bra och växer stadigt, ibland kan det krävas kortsiktig finansiering för att jämna ut kassaflödet. -Qred hjälpte oss med vårt kassaflöde genom att erbjuda ett smidigt företagslån, säger Percy Ahlsén.

Kundrecensioner Ahlséns Entreprenad AB

"Vårt projekt med Percy gick smidigt till och med ett alldeles utmärkt resultat. Det var dränering och isolering, plattsättning på garageuppfart samt gångar och en upplyst mur. Ganska stor projekt. Percy var ärlig och professionell och gjorde det ha sa han skulle göra. Han höll kontakt med oss under processen. Han lyssnade och levererade det vi kommit överens om. Vår summering utav Percy: Ärlig, Professionell, Duktig och han verkligen bryr sig om att allt ska blir rätt gjort. Vi gjorde bra val att ta hjälp av Percy och hans medhjälpare."

- Angeli & Phil Crannell - Nyköping

"Vi kan varmt rekommendera Ahlséns Entreprenad för markutjämning. Hälsningar Tony & Karro Katrineholm."
- Tony Karlsson

"Vi kan absolut rekommendera Ahlséns Entreprenad För ett föredömligt arbete och service. Vårt nya avlopp funkar perfekt ! Mvh / Janne och Britt-Mari Tystberga."
- Jan-Erik Juthberg

"Har fått en fantastisk fin stenlagd entrégång och garageuppfart. Är mycket nöjd och tackar dig Percy för ett fantastiskt arbete. Rekommenderar varmt Ahlséns Entreprenad."

- Conny Andersson

Dela inlägget

Relaterade artiklar