Vi är väldigt glada att få välkomna Nordic Capital till Qredfamiljen!

2015 bestämde vi oss för att för alltid förändra småföretagares liv genom att tillhandahålla användarvänlig och tillgänglig finansiering digitalt. Idén att ersätta manuella kreditprocesser med en digital och automatiserad plattform föddes efter en egen väldigt negativ kundupplevelse hos en av de gamla bankerna.

Qreds resa började 2015 i ett litet rum i Stockholm med tre grundare. Sex år senare är vi marknadsledande i fem europeiska länder, vi har utsetts till Sveriges snabbast växande företag i alla kategorier av Financial Times och våra årliga intäkter närmar sig snabbt 500 miljoner kronor. I vårt uppdrag att hjälpa entreprenörer skapar vi för närvarande över 10 nya jobb per dag, 7 dagar i veckan genom att ge finansiering till småföretag som är ryggraden i vår moderna ekonomi.

Jag är väldigt glad över att ha Nordic Capital ombord som en långsiktigt engagerad partner. Planen är att fortsätta investera i skalbara produkter som möjliggör snabbare tillväxt. Veckans lansering av Qreds kreditkort med funktioner som är utformade för att hjälpa småföretag, markerar nästa stora milstolpe för Qred. När vi fortsätter vår spännande resa ser vi fram emot att få ombord ännu mer exceptionella talanger till Qredfamiljen, eftersom vårt team är vår främsta framgångsfaktor som gör allt detta möjligt.

/Emil Sunvisson, VD och medgrundare på Qred.

Dela inlägget