Träffa Mats på Amazing Event

17/2/2020
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Vi träffade Mats Ekeling ute hos en av hans kunder för att ta del av det han har gjort hos dem. En komplett ljudanläggning som kunden kan styra med hjälp av sin telefon och som är anpassad för just den lokalen och klientel. Särskilt nöjd är kunden med att hans anställda inte kan höja/sänka volymen eller göra annat utan att han får en notis om det. Ljud i perfektion, helt enkelt!

Mats är en sann serieentreprenör som jobbar med allt från event, elverk, ljudanläggningar och hoppborgar till vitaminer och kosttillskott.


Läs mer om Amazing Event och boka deras tjänster på deras hemsida och gilla företaget på Facebook.

Vi på Qred älskar att få komma ut för att träffa alla kunder som dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år kämpar för att driva sina företag. Det kan vara små enmansföretag eller lite större medelstora företag med relativt många anställda. Vi kan hjälpa nystartade företag såväl som äldre och lite större företag med rätt typ av finansiering. Vissa kanske mår bäst av en factoringlösning medan andra behöver ett företagslån.

Amazing event logotyp

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil