Månadens tittartips: Tony Robbins: I’m Not Your Guru

Blir du nervös eller stressad när ett berg av arbete plötsligt dyker upp, som den årliga skattedeklarationen eller en inventering av ditt lagersaldo? Då kan den här dokumentären verkligen hjälpa dig att hitta lugn i kaoset. Tony lär dig vikten av att hantera din tid väl och organisera ditt arbete smart, så att du kan få mer glädje och tillfredsställelse från utmaningar - och driften av ditt företag.

I’m Not Your Guru är en Netflix-dokumentär om Tony Robbins, en affärsman, författare, motivationsföreläsare och coach, som berättar om sitt internationellt kända liv. Dokumentären visar exakt vad som händer bakom kulisserna när han organiserar en av sina superpopulära workshops: Tony tar med dig genom alla förberedelser och visar hur mycket ansträngning det krävs för att hålla en workshop med sådan press på dina axlar, samtidigt som han ger tips om hur du kan lära dig hantera liknande stress.

Den här dokumentären är för företagare som behöver tips för att hålla huvudet över vattnet i situationer där du känner att du håller på att drunkna i arbetet. Tony delar med sig av sina lärdomar och kastar ut en livboj för att hjälpa dig utveckla verktygen själv för att hantera stress och arbetsbörda. Absolut värt att titta på en kall och regnig  vinterkväll!

Dela inlägget

Relaterade artiklar